Birchall îl taxează pe Năsui, după ce ministrul s-a pozat pe trotuar, cu trotineta

Claudiu Năsui nu este singurul politician care s-a fotografiat, astăzi, fololosind un mijloc de transport „verde”. Un gest asemănător a fost făcut și de colegii săi, Cătălin Drulă și Iulian Bulai. În timp ce ministrul Drulă a ales tramvaiul, Bulai s-a deplasat cu bicicleta

Ana Birchall a reacționat de urgență, după ce ministrul Economiei, Claudiu Năsui, s-a fotografiat astăzi, cu ocazia „Vinerii Verzi”, cu trotineta, pe trotuar. Mai mult decât atât, ministrul nu purta nici măcar cască de protecție, obligatorie, de asemenea.

Ana Birchall: „Când vrei să fii cool, dar arăți că ești ignorant”

Vizionând selfie-ul pe care ministrul Năsui l-a postat pe contul său de socializare, Ana Birchall l-a atenționat indirect pe acesta că nu respectă legislația în vigoare, cerându-le autorităților acreditate să ia măsuri în legătură cu presupusul derapaj al acestuia. Potrivit legii, cei ce folosesc trotinete electrice nu au voie să circule cu acestea pe trotuar, în lipsa unei piste semnalizate. Mai mult decât atât, orice participant la trafic care folosește o trotinetă, o motocicletă, ori o bicicletă, este obligat prin lege să poarte cască de protecție.

„Cand vrei sa fii cool, dar arati ca esti ignorant ca sa nu spun ca „dai in gropi pe trotuar” (sic!) dovedind ca nu stii si nici nu respecti legislatia in vigoare! Sper ca autoritatile statului competente deja s-au sesizat si au aplicat legea astfel incat si domnul ministru Nasui sa inteleaga ca ignoranta, necunoasterea prevederilor legale nu il scapa de raspundere! Legea chiar trebuie sa fie egala pentru toti! Rog comentarii strict la subiectul postarii!

P.S. 1 Sper sa nu imi fie iar atacata pagina de postaci fanatici!

P.S. 2 sa nu citesc scuze penibile gen „s-a oprit pe trotuar pentru o poza” pentru ca il da de gol lipsa castii de protectie…”, a scris fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, pe Facebook.

Noua șefă a ACROPO lucrează în regim de „telemuncă”, din Franța

Claudiu Năsui nu este singurul politician care a ales, astăzi, o metodă „verde” de transport. În timp ce ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, s-a fotografiat într-un tramvai gol, în drum spre locul de muncă, parlamentarul Iulian Bulai a postat o fotografie ce îl înfățișează pe acesta împreună cu copilul acestuia, amândoi pe biciclete. Atât Iulian Bulai, cât și copilul său purtau cască de protecție.

Articolul precedentCîțu aseamănă campania „anti-mască” ca o acțiune teroristă
Articolul următorPolițiști din Germania, suspectați că ar avea convingeri de extremă dreaptă
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.