Situație gravă în București în această criză a coronavirusului, în condițiile în care în țara noastră nu a ajuns la o criză adevărată. Cu 21 de confirmări pozitive a COVID-19, Bucureștiul a rămas fără locuri disponibile pentru carantină. Vicepremierul Capitalei, Adrian Bădulescu, a arătat că în acest moment nu mai au soluții pentru a asigura carantina celor întorși recent din țările declarate zone roșii.

Alaltăieri, Comitetul municipal pentru Situații Speciale de Urgență a solicitat Guvernului să fie alocate fonduri pentru noi centre de carantină, deoarece, la nivel instituțional, primăriile de sectori și primăria Capitalei a consumat locurile prevăzute de carantină. Nu am primit niciun răspuns de la Guvern. Ne aflăm în situația pentru contractarea acestor servicii. Din acest moment, nu mai avem capacitatea sa introducem în carantină instituțională pe nimeni. NU mai avem locuri pentru carantină”, a spus Adrian Bădulescu, la Digi24.

Articolul precedentCe se va întâmpla în Parlament mâine, la votul pentru Guvernul Cîțu? Un senator propune instalarea unui termoscanner
Articolul următorGuvernul Cîțu prinde „aripi”. Urmează votul decisiv