Azi este votul de învestitură pentru Guvernul Cîțu, programat de la ora 16.00, iar liderul deputaților PNL a ținut să asigure că PNL nu își va tăia singur craca. Florin Roman a făcut o declarație în Parlament atrăgând atenția că depinde doar de PNL dacă România va avea un guvern. Roman a arătat că liberalii vor vota la vedere pentru învestirea Guvernului Florin Cîțu, estimându-se că doar 5 parlamentari PNL vor fi absenți, motivat.

Roman a făcut și un apel la toate grupurile parlamentare, să voteze învestirea Guvernului, dat fiind că suntem în plină criză a coronavirusului și este nevoie de un Guvern legal.

În contextul votului de azi, deputatul UDMR Korodi Attila a declarat pentru STIRIPESURSE.RO că formațiunea maghiară vrea „stabilitate”.

Romania are nevoie de un guvern stabil. Intrebarea este daca PNL doreste prin guvernul Florin Cîțu sau dorește printr-o altă propunere să ofere stabilitate pentru perioada urmatoare, până la alegerile la termen. De principiu noi am dori foarte mult stabilitate, dar depinde și de PNL cum își proiectează perioada urmatoare”, a declarat sursei citate deputatul UDMR.

Articolul precedentSpațiile de carantină din București, închise. Nu mai există locuri libere
Articolul următorUSR atrage atenția că ar trebui regândit sistemul de sănătate, în contextul pandemiei de coronavirus