Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabrielea Firea, a anunţat luni dimineaţă că va construi o sală polivalentă în Bucureşti, cu o capacitate de 20.000 de locuri, costul estimat fiind de 138 milioane de euro.

„Vom avea în sfârşit o Sală Polivalentă în Bucureşti, după epopeea pe care a trăit-o acest proiect. După cum ştiţi a fost o licitaţie acum câţiva ani, care a avut nenumărate contestaţii şi în final a trebuit să o luăm de la capăt, pentru că acel contract a fost anulat. Avem astăzi de dezbătut indicatorii tehnico economici rezultaţi din studiul de fezabilitate realizat de Compania Durabilă a Municipiului Bucureşti pentru realizarea unei săli multifuncţionale cu o capacitate de 20.000 de locuri, pe o suprafaţă desfăşurată de 60.000 de mp, care va fi dotată şi cu o parcare subterană de 380 de locuri. În afară de sala în sine vor mai fi şi cinci terenuri de sport”, a declarat luni dimineaţă Gabriela Firea.

138 milioane de lei poentru noua sală polivalentă în București

Potrivit Gabrielei Firea, costul estimat este de 138 milioane de euro. „Nu pot fi comparate costurile cu alte săli similare, pentru că e o capacitate nemaiîntâlnită până acum în România. Am solicitat tuturor federaţiilor sportive să ne transmită necesarul de dotări, astfel încât să fie omologată la standarde internaţionale pentru toate sporturile. Costul estimat 138 de milioane de euro, timp de execuţie, maximum trei ani”, a precizat edilul Capitalei.

Cetateanul.net

Articolul precedentÎnființarea Termoenergetica a fost aprobată din nou. Scandal în Consiliul General
Articolul următorRaluca Prună se desparte de Dacian Cioloș, din cauza Oanei Bogdan