Sursă foto: Facebook/Radu Mihaiu
Sursă foto: Facebook/Radu Mihaiu

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2 din București reluat discuțiile despre lucrările construcției Pasajului Doamna Ghica, precizând că mai multe bucăți din tablier au fost puse pe poziții.

De asemenea, edilul a asigurat că Primăria Sectorului 2 este la zi cu plățile conform protocolului pe care îl are cu Primăria Generală.

Primarul Sectorului 2: ”Am achitat săptămâna trecută 50% din lucrările recepționate și suntem pregătiți să asigurăm în continuare fluxul financiar așa cum ne-am asumat”

Termenul de finalizare pentru primul segment este jumătatea lunii noiembrie, dar sunt optimist că putem mai bine de atât și că la final de octombrie încheiem prima etapă din montajul tablierului”, a scris Radu Mihaiu pe contul de Facebook.

Radu Mihaiu, despre Pasajul Doamna Ghica din Capitală: ”Lucrările merg conform planurilor”

Primarul a explicat că montajul primului segment trebuie să fie un antrenament pentru al doilea.

Acesta din urmă va genera mult mai mult deranj în intersecție.

Pentru montajul segmentului 2 traficul în mijlocul intersecției va trebui deviat. Astfel că suntem obligați să scurtăm timpii de lucru la maximul posibil. Deocamdată lucrările merg conform planurilor și facem tot posibilul să finalizăm cât se poate de repede pentru a elibera carosabilul, dar și pentru a fi mai aproape de încheierea acestui obiectiv de investiții”, se arată în textul distribuit pe contul de socializare.

Articolul precedentGreenpeace România lansează evenimentul ”5 Mituri Despre Gaz care duc România în derivă energetică”
Articolul următorVIDEO: Arheologii au descoperit sute de rămășite umane, aproximativ jumătate dintre ele aparținând unor copii
Jurnalist full-time / Pesimist part-time