Foto: Facebook/Radu Mihaiu
Foto: Facebook/Radu Mihaiu

Pasajul Doamna Ghica, cel mai așteptat pod din București, a primit primele două transporturi ale tablierului.

Anunțul a fost publicat de Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2 din București.

Finanțarea este asigurată

Edilul a precizat că, din momentul în care a implicat Primăria Sectorului 2 în acest proiect, a fost interesat de două aspecte: buna desfășurare a lucrărilor de pe șantier și finalizarea pasajului la finalul acestui an. Totuși, unul dintre obiective nu a fost atins.

Primul obiectiv s-a atins. Lucrările merg normal. Fazele se succed și finanțarea este asigurată. Al doilea obiectiv, nu. În ciuda insistențelor, nu vom reuși pornirea asfaltării anul acesta”, a transmis Radu Mihaiu, într-un text publicat astăzi, 3 septembrie, pe contul de Facebook.

Radu Mihaiu: ”Azi dimineața au ajuns primele două transporturi ale tablierului de la pasajul Doamna Ghica. Diseară ajunge și al treilea”

Primarul Sectorului 2 a ținut să precizeze că, în următoarele săptămâni, vor ajunge toate piesele necesare pentru asamblarea celor 3 segmente mari din care este format podul.

De asemenea, până la jumătatea lunii octombrie, șantierul va beneficia de toate piesele necesare.

Conform graficului de execuție în luna februarie tablierul va fi montat integral. Apoi vom începe celelalte lucrări la carosabil, iluminat, sistem de canalizare. Mai sunt câteva amănunte de stabilit, dar în mare măsură planul este fixat și constructorul se ține de el”, a explicat edilul.

Articolul precedentOamenii îndoliați își iau rămas bun de la Mihail Gorbaciov, ultimul lider al Uniunii Sovietice
Articolul următorRoberto, cel mai tânăr pui de zimbru din România este protejat, în permanență, de familia sa
Jurnalist full-time / Pesimist part-time