Gabriela Firea

Gabriela Firea a comentat propunerile pe care Dacian Cioloș le-a făcut înaintea consultărilor cu președintele Klaus Iohannis. Prim-vicepreședintele PSD a precizat că toate propunerile sunt deja în Parlament, la inițiativa senatorilor și deputaților PSD.

Conform Antena3, Firea a mai susținut că ceea ce a propus liderul USR „”sunt cu mare întârziere din punct de vedere practic”. De asemenea, conform sursei citate, Firea a explicat că Partidul Social Democrat se va prezenta la Cotroceni cu varianta alEgerilor anticipate.

Firea: „Noi nu ne batem pentru bani necesari primarilor”

Prim-vicepreședintele PSD a mai precizat că în ședinta Biroului Permanent al Senatului s-a discutat despre plafonarea preţurillor la energie şi la gaze naturale și a susținut că tot ce a propus Cioloș sunt declarații politice făcute înaintea consultărilor cu președintele Iohannis. Mai mult, Gabriela Firea a dorit să amintească celor de la USR-PLUS că au votat împotriva unei măsuri propuse de către social-democrați, privind măsuri pentru stimularea natalităţii, ajutorarea familiilor cu mulţi copii.

„Deci un vot împotriva familiilor din România. (…)au astăzi, iată, o nouă şansă de a arăta că vorbele frumoase în declaraţiile politice, se transpun în practică şi anume, în proiecte concrete pentru români.”, a mai precizat Firea pentru Antena3.

Partidul Social Democrat susține alegerile anticipate

La consultările de la Cotroceni, Partidul Social Democrat s-a prezentat cu președintele partidului, secretarul general şi trei aleşi locali, primari şi preşedinţi de Consilii Judeţene. De asemenea, senatorul PSD nu a ezitat să atace Guvernul Cîțu pentru modul în care s-au alocat banii din Fondul de Rezervă al Guvernului către primăriile liberale. De asemenea, Firea a mai susținut că banii trebuie să ajungă la primării pentru ca proiectele de investiții din satele și comunele din țară să fie implementate.

„În momentul în care văduveşti o unitate administrativ teritorială de fondurile necesare, înseamnă de fapt sărăcie pentru toţi românii şi vrem să transmitem acest mesaj la Cotroceni”, a conchis Gabriela Firea.

USR va merge la Cotroceni cu propunerea în persoană a lui Dacian Cioloș pentru funcția de prim-ministru. Totodată, liderul formațiunii USR a declarat că singurul guvern ce ar scoate țara din criză e format din PNL-USR-UDMR.

Florin Cîțu: „PNL nu a avut o propunere de premier la consultările de la Cotroceni”

Articolul precedent„Paturi la ATI vom mai crește, dar nu am avea nevoie de paturi dacă lumea s-ar vaccina”
Articolul următorCiolacu a bătut cu pumnul în masă la Cotroceni: PSD nu va susține un guvern minoritar
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.