Viorica Dăncilă, în ședința unui Guvern înlăturat prin moțiune

Guvernul condus de Viorica Dăncilă s-a întrunit astăzi în ceea ce va fi probabil una dintre ultimele ședințe în această formulă. La începutul ședinței de Guvern, premierul a vorbit despre cifre și despre ceea ce a adus PSD bun în viața românilor. Viorica Dăncilă a enumerat salarii și pensii mărite, investiții în Sănătate, micșorări de taxe, scăderea TVA și reducerea impozitului pe venit.

Premierul a făcut un apel public către președintele Klaus Iohannis și Guvernul care va fi numit în următoare perioadă: „Să își asume public că pensiile și salariile vor fi plătite la timp și majorate conform legislației în vigoare”. Totodată, aceasta a avertizat că PSD va urmări fiecare mișcare.

Să nu distrugă ceea ce noi am creat până acum. România a cunoscut cea mai mare creștere a putere de cumpărare din Uniunea Europeană, a crescut numărul românilor din clasa de mijloc. În această perioadă România a înregistrat cea mai mică rată a șomaj din ultimii 28 de ani. …În acest moment nu există nicio localitate care să nu fi beneficiat de investiții prin PNDL 1 și PNDL 2. Vom lupta pentru ca nimeni să nu fie lăsat în urmă în procesul de dezvoltare al României”, a promis Viorica Dăncilă.