Sursa: Google maps

Un bărbat din județul Suceava, care deține o societate comercială în Gura Humorului, a fost ieri reținut, iar astăzi a fost arestat pentru mai multe infracțiuni, comise în dauna unui puști de 11 ani.

Potrivit presei locale, inculpatul îl bănuia pe minor că îi furase câteva sticle cu alcool, și a decis să îl facă să mărturisească. Așa că a luat puștiul cu forța și l-a ținut câteva ore dezbrăcat, timp în care l-a udat cu apă și l-a lovit, pentru a recunoaște furtul.

La mai bine de un an și 4 luni de la incident, afaceristul a fost acuzat oficial de lovire sau alte violenţe, șantaj şi lipsire de libertate, fapte pentru care a și fost trimis pentru 30 de zile în spatele gratiilor:

Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului cu privire la inculpatul CHIRAP Daniel Dumitru şi în consecinţă, dispune arestarea preventivă a inculpatului CHIRAP Daniel Dumitru, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate, şantaj şi lovire sau alte violenţe, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 11 august 2022.

Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă privind pe inculpatul CHIRAP Daniel Dumitru. Respinge ca neîntemeiată cererea inculpatului, formulată prin apărător, de luare faţă de acesta a măsurii preventive a controlului judiciar. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare pentru inculpat şi de la comunicare pentru procuror”.

Faptele care i se impută au avut loc în ziua de 25 februarie anul trecut, când inculpatul a luat băiatul – care se afla în apropierea sediului societăţii comerciale pe care o administrează – și l-a dus împotriva voinţei sale într-o anexă, unde l-a ținut aproximativ 4 ore timp în care l-a tinut în frig dezbracat, întins pe pardoseală şi l-a udat cu apă.

În intervalul orar 15.30-19.30, a exercitat în mod repetat violenţe asupra persoanei vătămate minore respectiv a lovit-o cu pumnii şi picioarele la nivelul feţei şi corpului, a lovit-o cu o coadă de lopată peste mâini şi a lovit-o cu capul de o usă, cauzându-i leziuni traumatice ce au necesitat 4-5 zile de îngrijiri medicale şi totodată a constrâns-o prin amenințări și acte de violență pe persoana vătămată minoră în timp ce se afla împotriva voinţei sale în anexa societăţii comerciale să se dezbrace şi să mărturisească săvârşirea unei infracţiuni de furt presupus a fi comis la data de 24.02.2021, context în care a înregistrat-o audio-video cu telefonul mobil personal”, au comunicat procurorii.

SURSĂZiarul de Investigații
Articolul precedentMinisterul Finanțelor a publicat proiectul pentru rectificarea bugetului de stat. Cine pierde, cine câștigă
Articolul următor Autoritățile din Cehia vor să limiteze temperaturile din școli și spitale