Tesla vrea să se extindă pe piața auto din România 

Producătorul de mașini electrice a anunțat că face angajări.

Producătorul american de mașini electrice Tesla a anunțat că vrea să angajeze personal pentru filiala din România, potrivit romaniatv.net.

Tesla a vândut anul trecut în România 223 de mașini, în creștere cu 260% față de 2020, în primele 6 luni ale acestui an fiind comercializate 336 de mașini electrice

Tesla vrea să angajeze un director de service care se va ocupa cu „furnizarea unei experiențe de servicii excepționale clienților noștri, dezvoltarea membrilor echipei, gestionarea operațiunilor de zi cu zi și asigurarea că Tesla Service îndeplinește nevoile clienților noștri, precum și ale angajaților noștri”, un alt job vacant fiind cel de consilier vânzări. În acest caz, viitorul angajat trebuie să fie un „ambasador care se asigură că potențialii clienți beneficiază de o experiență interesantă, captivantă și perfectă pe toată durata «călătoriei»”, trebuind să să aibă „o hotărâre necruțătoare de a reuși”. Al treilea post anunțat de Tesla în România este cel de coordonator al operațiunilor care va asigura livrarea vehiculelor către noii proprietari,  „fiind persoana de referință pentru operațiunile de zi cu zi care implică toate livrările de vehicule, succesul în această poziție necesită echilibrarea nevoilor concurente ale echipelor interne și ale clienților valoroși în timp ce este urmărită pregătirile vehiculelor, se comunică actualizările de stare și se îmbunătățește eficiența operațională. Acest lucru implică un nivel ridicat de interacțiune între clienți și angajați. Candidatul ideal va avea perspicacitatea tehnică de a comunica eficient cu membrii echipei interne și capacitatea de a oferi un nivel înalt de servicii pentru clienți și de a genera entuziasm pentru proprietari. Acest rol sprijină direct misiunea Tesla prin crearea unei experiențe de livrare pentru clienții noștri”, potrivit anunțului  de angajare al Tesla.

Care sunt planurile Tesla în România

Tesla nu a precizat locul unde se vor face angajările, dar recrutarea de personal arată că producătorul de automobile electrice vrea să își dezvolte  afacerile în România. În acest scop au fost amenajate puncte de încărcare Supercharger,  un birou al companiei la București,  site-ul mărcii având o versiune în limba română. Potrivit unui oficial al Tesla, „în toate piețele în care activează, sunt deschise centre de service dedicate care pot găzdui activități de vânzări, reparații și servicii. Este în planul Tesla să deschidă o astfel de locație la București anul viitor. Asta este tot ce poate fi dezvăluit pentru moment”.

Tesla are în vedere concedieri masive

Articolul precedentFlagrant pentru mită la Serviciul Permise de Conducere Olt
Articolul următorIncendiu de amploare în insula Thassos, locul de vacanță preferat de români