EXCLUSIV. Update. Cine e această femeie fierbinte ? Îi recunoașteți nasul? Oana Lovin o face praf

Oana Lovin, activista PSD, cea care și-a asumat activitatea de videochat, a făcut dezvăluiri incredibile despre persoana care apare în fotografiile postate de Ziarul de Investigații

Update. După ce Ziarul de Investigații a făcut publice aceste fotografii și am cerut cititorilor noștri să o recunoască, foarte mulți membri USRPLUS au spus, sub protecția anonimatului, că, în fapt, ar fi Ștefania Haită, membră USRPLUS, angajată la Centrul Medical Caraiman, în subordinea Primăriei Sectorului 1 București. Oana Lovin, activistă PSD, cea care și-a asumat activitatea de videochatistă, a făcut mai multe dezvăluiri despre Ștefania Haită într-un filmuleț postat pe Youtube. Monologul e savuros. Ștefania Haită ar avea o relație extraconjugală cu Oliver Păiuși, consilier local în Sectorul 1. Pe de altă parte, Ștefania Haită ar avea un comportament neadecvat cu personalul din cadrul Centrului Caraiman. Oana Lovin este supărată că a fost denigrată tocmai de Ștefania Haită, cea care face videochat.

 „Problema mea nu e că faci videochat, Ștefanio, ci că ești de la USR! Păi tocmai tu să mă măscărești?! Vreau să văd ce zice domnul Barna acum, ce spune doamna Clotilde Armand!”

Urmăriți clipul postat de Oana Lovin aici:

Contactată de Ziarul de Investigații, Ștefania Haită nu se recunoaște și spune că nu discriminează pe nimeni. Consideră că i-am făcut ziua mai frumoasă.  „Orice publicitate e binevenită! Sunteți o draguță, a precizat Ștefania Haită . Se crede deja o vedetă.

Dan Barna si Stefania Haita

Știre inițială

Din informațiile noastre, (n.r infirmate șovăitor) este vorba despre o persoană care desfășoară o activitate de relații cu publicul într-un centru medical, subordonat administrației publice din București. Apare în alte fotografii alături de Dan Barna și Clotilde Armand, din calitatea de sustinătoare a USRPLUS.

Contactată de Ziarul de Investigații, persoana surprinsă că face videochat nu s-a recunoscut. Sustine că  „ este exclus să fie ea, deși i-ar plăcea ca presa să o facă vedetă.” Noi am identificat-o fără ochelari, cel mai rapid după nas, păr și ochi.

Cine e Rebeckahott? Îi place să fie vedetă

Numele sub care face show erotic în fața camerei este Rebeckahott.

Aceeași față, altă atitudine. Cititorii care descoperă asemănări/deosebiri între fotografiile postate, ne pot trimite mail la adresa: office@zin.ro

Reamintim, interesul publicul e justificat, iar noi credem că USR ar trebui să schimbe sloganul: Fără videochatiste la front office!( n.r. recepție), că de penali în funcții publice nu ne-a scăpat.

Articolul precedentProtestul „10 august 2021” față de tergiversarea soluționării „Jandarmeriadei”
Articolul următorCTP, paralelă după ce premierul Cîțu nu a putut preciza care e prețul unei pâini: „Marie Antoinette a sfârșit la ghilotină”
Pasionată de cuvinte, inspirată de oameni liberi în gândire. Pun întrebări incomode și detest ideile „împrumutate”