Marcel Ciolacu / Foto: Facebook

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că membrii PSD din Sectorul 1 al Capitalei ies  în stradă pentru a strânge semnături în vederea organizării unui referendum de demitere a primarului Clotilde Armand

„Locuitorii Sectorului 1, bucureştenii din Sectorul 1 trebuie să înţeleagă că trebuie să semneze organizarea acestui referendum. Fără ei, nu vom putea face absolut nimic”, a spus președintele PSD.

„Este foarte clar că nu mai aşteptăm. De mâine, toată organizaţia de sector va fi pe teren în Sectorul 1. Vom fi prezenţi în pieţe, la metrou, pe stradă, vom fi cu tricouri cu PSD. În acest moment, oficial, Partidul Social Democrat (…) cu toţii ne apucăm să facem curăţenie în Sectorul 1, să strângem semnături. Locuitorii Sectorului 1, bucureştenii din Sectorul 1 trebuie să înţeleagă că trebuie să semneze organizarea acestui referendum. Fără ei, nu vom putea face absolut nimic. Cu cine vor vota – de data asta să sperăm să şi iasă primar cu cine vor vota, că în momentul acesta e clar, e evident că a fost o fraudă – cu cine vor vota la viitoarele alegeri, sperăm cât mai curând, asta e cu totul şi cu totul altceva”, a declarat Marcel Ciolacu la România Tv.

Pragul pentru referendum a fost scăzut, iar liderul PSD  este convins că aceia care vor semna pentru referendum, vor mearge şi la vot pentru demiterea primarului Sectorului 1.

Ciolacu a acuzat-o pe Clotilde Armand că „a coordonat un grup infracţional organizat” la alegerile locale de anul trecut. 

 „Este o latură penală mult prea mare, ca doamna Clotilde să se facă că nu ştie, sau avocaţii dânsei şi ai familiei să nu-i fi avertizat că totul are o conotaţie penală. Vă reamintesc că şi domnul Barna a fost în acel Birou electoral, neavând voie”, a spus Ciolacu.

Articolul precedentCioloș admite că sunt probleme în Guvern: „Suntem cam tot acolo de unde am plecat”
Articolul următorO companie turcă închide fabrica din România şi concediază trei sferturi din angajaţi
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...