Gabriela Firea a semnat pentru Referendumul pentru demiterea lui Armand

Este nevoie de „solicitarea” a cel puțin 25% dintre locuitorii cu drept de vot înscriși în Registrul electoral cu domiciliul sau reședința în unitatea administrativ-teritorială

Fostul edil al Capitalei, Gabriela Firea a semnat pentru organizarea referendumului ce vizează demiterea primarului din Sectorul 1, Clotilde Armand. Într-o postare făcută pe pagina sa, senatorul PSD și-a exprimat nemulțumirea cu privire absența unui anunț oficial din partea anchetatorilor în cazul suspiciunii de fraudă electorală de care este acuzată Clotilde Armand. De altfel, Firea și-a justificat acordul dat pentru referendum nu doar din cauza suspiciunilor edilului, cât mai ales pentru dezinteresul cu care sunt tratați locuitorii din acest sector: unul captiv între munții de gunoaie și fauna ce ăși face tot mai tare simțită prezența pe străzile și prin parcurile din sector.  

„Am tot așteptat un anunț oficial din partea anchetatorilor privind frauda de la sectorul 1, dar acesta se amână.. se tot amână…viața oamenilor din București se trăiește azi, aici, nu putem amâna la nesfârșit acțiunile concrete pentru ei! Nu ne permitem! E un dezastru administrativ tot ceea ce se întâmplă la sectorul 1! Așa că azi am semnat pe lista de semnături necesare organizării Referendumului pentru demiterea primarului sectorului 1. Principalul motiv este dezinteresul față de cetățeni!”, Gabriela Firea, cetățean al Sectorului 1 de peste 20 de ani

Acesta a făcut o scurtă trecere în revistă a situației din Sectorul 1, după cele 10 luni de la preluarea mandatului de către Clotilde Armand, printre nereguli fiind: lipsa de finanțare pentru spitale, dezinteresul pentru școli, mizeria, mirosurile pestilențiale, gropile, șobolanii, țânțarii, parcurile abandonate, problemele cu apa caldă la centrala administrată de Primaria Sectorului 1.

„Un om ajuns primar prin frauda care, în plus, își bate zilnic joc de bucureșteni, inventând diverse povești și războaie! Doamna în cauză se luptă, de fapt, cu cetățenii sectorului 1! Cu viata lor a cărei calitate a scăzut”, a mai scris fostul edil, care a adăugat că ce se întâmplă în acest sector este doar propagandă. „De peste 20 de ani am buletin de București – sectorul 1. Ce se întâmplă acum, este fără precedent! Capitala Capitalei, sectorul cu cele mai multe ambasade, teatre, muzee, instituții publice, obiective turistice – Sectorul 1-, este în paragină!”, mai precizează fostul primar general.

De altfel, Gabriela Firea îi invită pe cei nemulțumiți de ceea ce se întâmplă în Sectorul 1 să semneze într-un număr cât mai mare pentru demiterea „primarului incompetent și cocoțat în functie prin furt”, adăugând  că acei care i-au mințit pe oameni, dar mai ales care au demonstrat că nu le pasă de probleme acestora trebuie să plece acasă.

Potrivit Codului Admnistrativ, organizarea referendumului pentru încetarea mandatului de primar trebuie să fie solicitată, în scris, „de cel puțin 25% dintre locuitorii cu drept de vot înscriși în Registrul electoral cu domiciliul sau reședința în unitatea administrativ-teritorială”. Acest procent trebuie să fie realizat în fiecare dintre localitățile componente ale comunei, orașului sau municipiului.

PSD Sector 1 strânge, în stradă, semnături pentru demiterea lui Clotilde Armand

Articolul precedentOamenii ex-procurorului Portocală, funcții în conducerea Ploieștiului! Cine este noul director al CSM
Articolul următorBRAI-CATA aduce clarificări privind episodul neplăcut prezentat de Antena 3