Acuzații destul de grave de la Victor Ponta la adresa Guvernului liberal, liderul Pro România atrăgând atenția că cei din conducere se urcă pe necazul oamenilor afectați de pandemie pentru a-și strânge capital de imagine și că este „cel mai corupt Guvern din ultimii 30 de ani”. Are și un exemplu Ponta, pe care îl numește „afacerea masca” și aproape că strigă la premier: „JOS MASCA ORBANE!!!”. Victor Ponta prezintă un document legat de licitația pentru măștile gratuite pe care guvernul trebuia să le distribuie gratuit românilor, „minune” care nu s-a întâmplat nici până acum, vrând să dovedească faptul că totul este un plan machiavelic: măștile vor fi livrate și împărțite pur întâmplător în campania electorală a PNL.

Afacerea “MASCA” merge mai departe – Orban face și campanie electorală și bani pentru Partid – totul pe sănătatea oamenilor! Și pe banii românilor! Pandemia a început în Martie/ în Aprilie parlamentarii PRO România au depus proiectul de lege privind acordarea gratuită de măști pentru acei români care nu au venituri suficiente/ banii au fost alocați și procedura începută în luna Mai/ până azi nu au achiziționat nicio mască!

Acum însă vin Alegerile – și trebuie cheltuiți bani și date și măști de la Guvern – așa că semnează un contract cu o firmă de imobiliare din Canada (care construiește blocuri pe terenul fostei fabrici Aversa) – măștile urmează să fie achiziționate din China (nu de la producătorii români – normal) – vor fi aduse în țară la sfârșitul lunii August și să fie distribuite în Septembrie (înainte de Alegerile Locale)!

Acum înțelegem toți de ce nu au dat nicio mască până acum/ și înțelegem toți că nu au vrut niciodată să achiziționeze ceva de la firme românești/ și că aduc măștile ca să le folosească în campania electorală/ și că nu amână Alegerile Locale – că deja au dat banii și au făcut afacerea!

Orice alt Guvern din ultimii 30 de ani care ar fi îndrăznit să facă o asemenea operațiune financiar – politică din bani publici ar fi fost imediat anchetat de procurori (nu e cazul acum), ar fi avut Imediat o moțiune de cenzură în Parlament (nu face PSD – iar PRO România nu avem numărul necesar de semnături) și ar fi avut proteste în Piața Victoriei (dar foștii protestatari anticorupție sunt acum tăcuți în fața celui mai corupt Guvern din ultimii 30 de ani)!

Noi însă – PRO România – vom continua să arătam incompetența și corupția acestui Guvern PNL (susținut, din păcate, de PSD și USR)/ fiți alături de noi în această bătălie pentru România!”, invită Ponta poporul să i se alăture.

Articolul precedentIoan Lihoni, cunoscut pentru „Vrem un președinte român, de etnia noastră” trece de la PSD la PNL
Articolul următorStimulent financiar de 1.000 de euro pentru bucureștenii care s-au vindecat de Covid-19 și donează plasmă