Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Femeia din Pitești, în vârstă de 44 de ani, ar fi lovit o fetiță de trei ani. Copila a ajuns acasă cu vânătăi, dar, într-o primă fază, părinții nu au sesizat Poliția.

Agresiunile au continuat, motiv pentru care părinții au reclamat-o pe educatoare.

În urma unei anchete, educatoarea din Pitești a fost reținută. Ulterior, a fost plasată sub control judiciar, pentru 60 de zile

O educatoare în vârstă de 44 de ani de la o creșă din Pitești este acuzată că ar fi lovit o fetiță de trei ani, care ar fi ajuns acasă cu vânătăi.

Suspiciunile au început în momentul în care fetița de trei ani a mers acasă vânătă. Copila le-a povestit părinților că femeia ar fi bruscat-o, ca să stea pe oliță, scriu jurnaliștii de la Știrile Pro Tv, conform Gândul.ro.

Acuza niște dureri în jurul zonei intime. Soția a întrebat-o ce s-a întâmplat, i-a spus că a lovit-o doamna Petruța, care era educator. Pur și simplu a luat-o și a trântit-o pe oliță. A început să plângă și i-a spus să tacă, că dacă nu, o dă afară”, a povestit tatăl copilului.

Ulterior, părinții au discutat despre agresiunile la care îi supune femeia pe copii. La nivelul creșei, a fost deschisă o anchetă internă

Este regretabil dacă un educator are un astfel de comportament. Nu pot să vă spun cu exactitate de câți copii, dar e vorba de mai mulți copii”, a spus Denisa Bălan șef Serviciu Creșe Pitești, pentru sursa citată.

Din cercetări s-a stabilit faptul că femeia, în calitatea de angajat al unei instituții care asigură îngrijirea copiilor de până la vârsta de trei ani, ar fi agresat fizic minori pe care îi avea în grijă”, a spus Mădălina Epure, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș.

Articolul precedentFostul ministru al Apărării: ”Putin trebuie să le spună rușilor de ce a intrat în Ucraina și ce a obținut”
Articolul următorLegea offshore a fost adoptată în Senat. Virgil Popescu: „Vom asigura independenţa şi securitatea energetică a României”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time