Foto: Facebook/Jumbo
Foto: Facebook/Jumbo

CNA a fost asaltat de reclamații în legătură cu reclama la magazinele Jumbo.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a analizat reclama la magazinele Jumbo difuzată la tv, după ce forul audiovizualului a primit 12 reclamaţii de la telespectatori, anunță paginademedia.ro.

Membrii CNA au vizionat spotul şi au conisiderat că, deşi enervantă, reclama nu încălcă legislaţia audiovizuală

Nu ai ce să reproşezi. A fost o soluţie care pentru unii e enervantă, dar să ştiţi că şi copiii sunt enervanţi. Ar trebui întrebaţi copiii cum li se pare reclamă. Funcţia şi-o îndeplineşte spotul”, a precizat Mircea Toma, membru CNA.

Mai mulți telespectatori au reclamat spotul publicitar, invocând diverse motive: unii o consideră enervantă, în timp ce alții se tem pentru sănătate.

Una dintre reclamații: ”Va rog din suflet opriţi reclamă cu Jumbo. Deranjează foarte tare neurologic, ţineţi cont că sunt copii cu dereglări mintale care aud această reclamă, și sunt deranjaţi foarte mult!”

 ”Spotul publicitar Jumbo este o tortură psihică. Efectul este cel dorit, adică de a atrage atenția. ÎNSĂ!!!! este stigator la cer! Nu contează nici postul, nici ora la care e dată această reclamă. Ea trebuie eliminată. Un cuvânt repetat obsesiv, cu un debit, volum și tonalitate care te distruge psihic”, declară un telespectator.

 ”Reclamă agresivă şi agasantă la ”Jumbo”, repetându-se multiple ori, pe un ton agresiv, cuvântul ”Jumbo”! Va rog să interziceţi imediat această reclamă abuzivă şi deranjantă! Mulţumesc!”, se precizează într-o altă reclamație.

Reclama ”Jumbo: vă solicit respectuos să luati toate măsurile ce se impun pentru a nu o mai difuza pe nici un canal de televiziune. Această reclamă îmi provoacă stare de stres”, declară un alt telespectator deranjat de spotul publicitar.

Articolul precedentSenatorii dezbat azi Legea offshore
Articolul următorDescinderi în Târgoviște, la membrii clanului Ghenosu
Jurnalist full-time / Pesimist part-time