Guvernul României

Aseară, Guvernul a decis că este timpul schimbării în mai multe județe, așa că și-a numit alți reprezentanți în teritoriu. Nu mai puțin de 11 hotărâri au fost discutate, acestea urmând a fi publicate în Monitorul Oficial zilele acestea.

Prin hotărâri de guvern s-a decis o modificare la nivelul județului Botoșan, unde s-a dispus încetarea exercitării, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect de Valentin-Alexandru Colbu, precum și cea a funcției publice de subprefect al județului de Dan Nechifor. Acesta din urmă nu a rămas însă pe dinafară, fiind numit în aceeași ședință prefect al județului Botoșani. În Dâmbovița a fost numit subprefect al județului Chiru-Cătălin Cristea.

Guvernul a decis totodată încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii a funcției publice de prefect al județului Dolj de către domnul Dan-Narcis Purcărescu, în locul său fiind numit Nicușor Roșca. Tot aici a fost numită subprefect Anișoara Stănculescu.

La Maramureș, subprefect a fost numită Mihaela-Oana Oșanu, iar în Sălaj această funcție va fi exercitată de Romeo-Constantin Sârca. La Sibiu, Mircea-Dorin Crețu este noul subprefect, în timp ce subprefect a fost numită Sanda-Ligia Muntean.

Articolul precedentRomânii care au intrat azi noapte în țară, escortați în județele de domiciliu și puși în carantină
Articolul următorCe se va întâmpla în Parlament mâine, la votul pentru Guvernul Cîțu? Un senator propune instalarea unui termoscanner