Aseară, Guvernul a decis că este timpul schimbării în mai multe județe, așa că și-a numit alți reprezentanți în teritoriu. Nu mai puțin de 11 hotărâri au fost discutate, acestea urmând a fi publicate în Monitorul Oficial zilele acestea.

Prin hotărâri de guvern s-a decis o modificare la nivelul județului Botoșan, unde s-a dispus încetarea exercitării, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect de Valentin-Alexandru Colbu, precum și cea a funcției publice de subprefect al județului de Dan Nechifor. Acesta din urmă nu a rămas însă pe dinafară, fiind numit în aceeași ședință prefect al județului Botoșani. În Dâmbovița a fost numit subprefect al județului Chiru-Cătălin Cristea.

Guvernul a decis totodată încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii a funcției publice de prefect al județului Dolj de către domnul Dan-Narcis Purcărescu, în locul său fiind numit Nicușor Roșca. Tot aici a fost numită subprefect Anișoara Stănculescu.

La Maramureș, subprefect a fost numită Mihaela-Oana Oșanu, iar în Sălaj această funcție va fi exercitată de Romeo-Constantin Sârca. La Sibiu, Mircea-Dorin Crețu este noul subprefect, în timp ce subprefect a fost numită Sanda-Ligia Muntean.