Sursa foto: hepta.ro
Sursa foto: hepta.ro

Dan Barna continuă să îşi arate susţinerea pentru numirea lui Cătălin Drulă în funcţia de preşedinte al partidului USR.

Aflat la Sibiu, în cadrul unei conferinţe de presă, vicepreşedintele USR a mai precizat și că nu intenționează să candideze.

Barna şi-a motivat afirmaţia, declarând că o posibilă candidatură a sa nu ar ajuta partidul, în acest moment.

Dan Barna: “cea mai firească opțiune de candidatură la președinția partidului este Cătălin Drulă”

Vom vedea care vor fi colegii candidaţi. Eu cred că în momentul de faţă avem un preşedinte interimar şi eu cred că acest preşedinte interimar este cea mai firească opţiune pentru a candida la preşedinţia partidului şi a obţine această susţinere a colegilor”, a declarat vicepreşedintele USR.

Barna a ţinut să sublinieze că Drulă este unul dintre politicienii care au avut una dintre cele mai spectaculoase creşteri, în ultimii ani.

Cătălin Drulă este unul dintre politicienii care au avut una dintre cele mai spectaculoase creşteri în ultimii ani şi are şi încredere, are şi competenţă, are şi energia aceasta de care avem nevoie în momentul de faţă”, a adăugat Barna.

“USR-ul este partidul care merge, cu forţă, mai departe”

Numind USR “un proiect de suflet”, vicepreşedintele a menţionat că va continua să susţină creşterea partidului.

În ceea ce priveşte demisia lui Dacian Cioloş, Barna consideră că momentul a reprezentat o dezamăgire în partid. Acesta l-a criticat foarte dur pe fostul preşedinte USR pentru activitatea sa, declarând că “opoziția nu se face cu două mesaje și o apariție din când în când la televizor și cu câte o prezență sporadică pe Facebook”.

Dacian Cioloș a demisionat din funcția de președinte al USR în data de 7 februarie. Demisia a venit după ce proiectul de reforme propus de acesta a fost respins de Biroul Național.

Articolul precedent11 februarie 2022 – Au trecut 18 ani de la primul apel la 112 în România
Articolul următorGeorge Simion vrea alegeri anticipate, ca „mișcarea patriotică reprezentantă de partidul nostru să ajungă la guvernare”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time