Deloc surprinzător, liderul social democraților se arată total împotriva numirii lui Florin Cîțu ca premier în viitorul guvern. Probabi nu neapărat pentru că este vorba despre Cîțu, un ministru criticat dur de PSD încă de când a fost numit la Ministerul Finanțelor, ci mai ales pentru că Marcel Ciolacu consideră că unica opțiune de premier poate fi doar din rândurile social democraților, anume Alexandru Rafila. Și nu doar că e nemulțumit Ciolacu de propunerea liberalilor, ci plusează: înseamnă românii „să se revolte”. Nu pe toți, ci doar pe cei cărora PNL vrea să le „confiște votul”.

Peneliștii n-au înțeles absolut nimic din votul românilor! Să îl propui premier pe Cîțu – groparul economiei românești este o mare mare bătaie de joc!!!
Acești inconștienți sunt interesați doar de ciolan, în timp ce sute de oameni mor zilnic de virus. Nu le pasă absolut deloc de oameni, pentru că altfel ar fi votat propunerea PSD- doctorul Alexandru Rafila.
Tot ce vor este să mai fure în continuare și să mai împrumute câteva zeci de miliarde de euro pentru buzunarele clientelei politice.
Românii i-au sancționat prin vot, pe toți, nu doar pe Orban! Nu mai au nicio legitimitate!
PSD nu poate vota niciodată o asemenea rușine de propunere! Iar dacă USR și UDMR o vor face atunci vor fi părtași la această catastrofă națională!
Cred că este momentul ca românii să se revolte împotriva celor care vor să le confiște votul!”, scria aseară Ciolacu pe Facebook.

Articolul precedentPedeapsă pentru șpagă: 6 ani și opt luni de închisoare
Articolul următorRâs mânzesc: Băsescu a sperat, dar nu a câștigat