AUR

Printr-un comunicat de presă, Alianța pentru Unirea Românior (AUR) atrage atenția că liberalii și social-democrații au format un scut în jurul președintelui României, Klaus Iohannis. Ei susțin că Iohannis a fost cel care a cerut Partidului Național Liberal să creeze o coaliție cu social-democrații.

„Dacă PSD ar fi votat alături de AUR pentru suspendarea lui Klaus Iohannis, locatarul de la Cotroceni ar fi fost demis de popor. Și ar fi suportat o umilinţă fără margini”, se arată în comunicatul de presă. Totodată, cei de la AUR au amintit că președintele țării a ajuns la 14% încredere în sondajele de opinie. Co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, a amintit că Iohannis a „împins PNL în brațele PSD” ca să nu fie „trimis de AUR în fața poporului român”.

Alianța pentru Unirea Românilor  nu susține obligativitatea certificatului verde la locul de muncă

La rândul său, liderul deputaților AUR George Simion continuă să strângă semnături pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis. El a amintit că șeful statului „poate controla partide politice”, dar nu poate controla „toată lumea”.

„AUR este un bun exemplu în acest sens. Vom lupta până la capăt pentru a pune în fruntea ţării un patriot”, a precizat co-președintele AUR, deputatul George Simion.

Mai mult decât atât, Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a amintit în repetate rânduri că testarea COVID-19 ar trebui să fie gratuită. De asemenea, reprezentanții partidului nu susțin proiectul de lege privind obligativitatea certificatului verde la locul de muncă. Ei consideră că este descriminatoriu și nelegal.

 „Viața și sănătatea sunt drepturi naturale care țin de intimitatea și autonomia persoanei. Corpul constituie un atribut al persoanei”, a declarat co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

În urmă cu două zile, George Simion i-a făcut „criminali” pe parlamentarii care susțin proiectul de lege privind obligativitatea certificatului verde la locul de muncă. De asemenea, el i-a îndemnat pe susținătorii  partidului să-i preseze pe deputați să nu voteze o astfel de lege. „Au consilieri, cereți să vă dea numărul personal al parlamentarului”, a mai spus Simion.Camera Deputaților a reluat dezbaterile cu privire la obligativitatea certificatului verde la locul de muncă.

AUR cere renunțarea la condiționarea prezenței fizice în școli de gradul de vaccinare

Articolul precedentEuroparlamentarul Mircea Hava își cere scuze că a mințit electoratul
Articolul următor„Gluma anului”. Ministerul Mediului ne învață să băgăm plasticul la cuptor
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.