Sursa foto: Editia de dimineata

Sibienii vor avea posibilitatea să se vaccineze, începând de vineri, în Căsuța lui Moș Crăciun, ce va fi instalată în Piața Mare din Sibiu.

Centrul de vaccinare, realizat împreună cu organizatorii Târgului de Crăciun, va fi deschis în perioada 12-21 noiembrie, între orele 12:00 și 20:00. Din 22 noiembrie, Căsuța lui Moș Crăciun va deveni, din nou, cel mai vizitat loc de copii în perioada sărbătorilor de iarnă.

Municipalitatea a început deja pregătirile pentru Târgul de Crăciun din Piața Mare a Sibiului, considerat unul dintre cele mai frumoase din țară. În 2020, din cauza pandemiei de coronavirus, Târgul de Crăciun de la Sibiu a fost anulat.

Centru de vaccinare în Căsuța lui Moș Crăciun

Andrei Drăgan, organizatorul Târgului de Crăciun, a precizat că prin această campanie de vaccinare, sectorul turistic își va reveni la normal în cel mai scurt timp posibil.

„Mai mulți cetățeni imunizați prin vaccinare înseamnă că vom avea șanse tot mai bune să desfășurăm activități prin care să atragem în siguranță turiștii, care lipsesc foarte mult orașului în ultimul timp”, a declarat organizatorul Târgului de Crăciun, Andrei Drăgan, relatează TurnulSfatului.

De asemenea, primarul Sibiului, Astrid Fodor, a anunțat că așteaptă un număr considerabil de persoane la centrul de vaccinare. Mai mult, Fodor e de părere că sibienii se vor mobiliza și reuși să readucă spiritul Crăciunului, după aproape doi ani de pandemie. „Îi invităm pe sibieni să se vaccineze în Piața Mare, la Căsuța lui Moș Crăciun, dar și în oricare alt centru de vaccinare din oraș”, a precizat edilul Sibiului. Reamintim că centrul de vaccinare Căsuța lui Moș Crăciun va fi deschis în perioada 12-21 noiembrie, între orele 12.00 -20.00.

Mi de persoane se adună anual în Piața Mare din centrul istoric al orașului Sibiu cu ocazia Târgului de Crăciun. Organizat din 2007, este considerat unul dintre cele mai atractive din România deoarece aduce un plus oraşului în perioada de la mijlocul lunii noiembrie până în decembrie. Municipalitatea din Sibiu cofinanțează organizarea Târgului de Crăciun.

Anul trecut, Târgul de Crăciun a fost anulat din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19.

Mită de 6.000 de lei pentru o locuință socială în Sibiu

Articolul precedent„Gluma anului”. Ministerul Mediului ne învață să băgăm plasticul la cuptor
Articolul următorDosarul Revoluției, întors definitiv la Parchetul Militar
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.