Deputatul PNL Adriana Săftoiu a declarat, cu nu mult timp în urmă, că ar fi votat în favoarea redeschiderii piețelor agroalimentare de interior, în detrimentul colegilor săi de partid care, în marea lor majoritate, s-au declarat pro deciziei Guvernului de a le închide. Potrivit spuselor acesteia, mesajele pe care le-a primit pe WhatsApp ar fi înclinat balanța votului său, înțelegând din acesta că populația își dorește ca piețele să rămână deschise.

Adriana Săftoiu: „M-au convins prin mesajele de pe grupul de WhatsApp”

În piețele Sectorului 1 bate vântul nepăsării

„Am votat pentru deschiderea piețelor. Aveam ceva îndoieli privind închiderea, dar era nevoie si de punctul de vedere al colegilor care sunt în comisiile de specialitate. M-au convins prin mesajele de pe grupul de whatsApp si prin votul lor favorabil din comisiile de specialitate. Că în plen au votat precum degetul ridicat, adică abținere (oribilă optiune, sunt țări unde nu există acest tip de vot) e altă problemă și nu e a mea, pe mine m-au convins atunci când au gândit si am votat ‘pentru’ legea pe care au confirmat-o în comisii”. scrie Adriana Săftoiu, pe Facebook.

Amendamentul lui Marcel Ciolacu, a fost votat astăzi, în Camera Deputaților, cu 173 de voturi „pentru”, unul „împotrivă” și 93 de abțineri.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentFlori Cîțu: „PSD iși lansează programul pentru sărăcirea românilor”
Articolul următorTăriceanu vrea să-l vadă pe Iohannis cum se vaccinează, în direct!
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.