Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Caz șocant la Brăila, un bărbat fiind arestat preventiv după ce şi-ar fi violat, de mai multe ori, fiica în vârstă de 15 ani, potrivit ziare.com.

Barbaful a fugit de acasă, fiind căutat de oamenii legii

Bărbatul a fugit de acasă şi se ascundea pentru a nu răspunde pentru faptele comise, fiind căutat de oamenii legii de la jumătatea lunii august. IPJ Brăila a comunicat că cercetările au început după ce la sediul instituţiei s-a prezentat o fată în vârstă de 15 ani, din municipiul Brăila. Minora a reclamat faptul că în perioada noiembrie 2021 – august 2022, ar fi fost forțată fizic de tatăl ei să întreţină raporturi sexuale orale cu acesta.

Față și-a reclamat tatăl polițiștilor

”Din cercetări, a rezultat faptul că, în data de 16 august, în urma unui conflict spontan avut cu tatăl său, tânăra i-ar fi povestit unei cunoştinţe faptul că tatăl său o atinge şi o pipăie, moment în care bărbatul a devenit agitat şi a fugit de acasă”, a arătat Poliţia.

După primirea sesizării, poliţişti au efectuat o percheziţie la o societate din afara municipiului Brăila, unde a fost găsit tatăl tinerei. Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri, fiind anchetat în cadrul unui dosar penal pentru viol, violenţă în familie şi rele tratamente aplicate minorului. Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, vineri instanţa admițând propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila şi dispunând faţă de bărbat măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Brăila.

Ion Iliescu: „Marea Britanie a pierdut un lider și un liant al solidarității naționale”

Articolul precedentPrințul Charles al III-lea, proclamat oficial regele Marii Britanii
Articolul următorPeste 2.000 de angajați ai Alro Slatina, trimiși în șomaj după închiderea totală a fabricii