Barna, din ce în ce mai convins că moțiunea de cenzură va fi un eșec

Fostul vicepremier este de părere că Florin Cîțu și Marcel Ciolacu vor face tot posibilul pentru a pune piedici acestei moțiuni și că demersurile acestora vor funcționa

Sursa: Facebook

Copreședintele USR PLUS, Dan Barna, nu se mai arată atât de încrezător în șansele de reușită ale moțiunii, ca până acum. „Mi-aş dori ca marţi să se voteze moţiunea de cenzură. Din ce am văzut în Parlament, acest bloc solidar Florin Cîţu – Marcel Ciolacu, PNL – PSD, bloc împreună, probabil că va bloca, am o prezumţie că asta se va întâmpla şi votul moţiunii de miercuri”, a declarat Dan Barna, la Digi24, aseară.

Dan Barna nu crede că moțiunea de cenzură va fi votată și nici nu va ajunge la vot

Dan Barna a catalogat acțiunile de ieri, din Parlament, ca fiind grosiere. „Eu sper ca cei doi preşedinţi să înţeleagă cât de important este, dincolo de agenda lor personală, cât de important este ca această Constituţie pe care o avem, să fie respectată. Dacă va ajunge să fie votată, oricare va fi rezultatul, vom fi în consecinţă. Dacă Guvernul rămâne în picioare, foarte bine, suntem în opoziţie şi avem un guvern minoritar susţinut de PSD, e o realitate. Dacă moţiunea va fi votată şi Guvernul Cîţu pică, aşteptăm un nou premier. Acestea sunt variantele”, a mai declarat Barna.

Cu toate astea, conform spuselor politicianului, USR PLUS nu va renunța la luptă, promițând să va folosi toate armele la îndemână pentru ca moțiunea să ajungă cât mai aproape de realitate. „Mă aştept, ca să fiu transparent şi să fiu sincer până la capăt, mă aştept ca acest vot să nu se întâmple dintr-un motiv sau altul. Noi vom face tot ce depinde de noi, dar în realitate mă aştept ca el să fie blocat de această coaliţie care funcţionează acuma, Florin Cîţu cu Marcel Ciolacu”, a spus, de asemenea, Dan Barna.

Citește și: Florin Roman va face plângere penală după scandalul din Parlament

Articolul precedentFlorin Roman va face plângere penală după scandalul din Parlament
Articolul următorLiberalii îi dau înainte cu „Anghel Saligny”: „e o gură de oxigen”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.