Florin Roman cu scaunul tras de sub el (captură video)

Florin Roman, liderul deputaților PNL, s-a declarat dezamăgit de lipsa de reacție a lui Ludovic Orban, șeful Camerei Deputaților, cel care i-a delegat atribuțiile pentru ședința din plenul reunit al Parlamentului, de joi, în care scena politică a fost martora unui eveniment deloc demn, presărat cu vorbe grele, dar și cu violență fizică. Concret, Florin Roman trebuia să prezideze respectiva ședință, însă a fost scos cu forța de la prezidiu.

„Așteptam ca Ludovic Orban, președintele Camerei Deputatilor, să se delimiteze de actele de huliganism din Parlament, comise de coaliția toxică USR – AUR! E și tăcerea o complicitate la alianța domnului Orban cu extremiștii. Emil Boc spunea bine ca Ludovic Orban lucrează împotriva guvernului liberal. Acum e clar că dl Orban acționează și împotriva noastră în Parlament, cel puțin împotriva celor pe care nu-l susțin! La braț cu Simion și gealații lui, Ludovic Orban!”, a scris Florin Roman pe pagina sa de Facebook.

Avocat, fost membru CSM: „Florin Roman era singurul care avea dreptul să conducă ședința comună a camerelor”

Ulterior acestei postări a revenit cu câteva precizări, una dintre ele fiind referitoare la solicitarea stenogramei ședinței Biroului Permanent Reunit, atât în formatul scris, cât și audio, cu scopul de „a demonstra că dl Orban minte în privința deciziei de conducere a plenului reunit!”, a mai scris Roman.

„Update: Am avut o discuție telefonică cu dl Orban. A precizat că nu a anunțat la microfon, deci nu e o decizie anunțată. Mi-a spus că i s-a adresat doamnei Dragu în particular”, a fost completarea făcută de liderul deputaților liberali.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, susţine că a afirmat, în şedinţa Birourilor Permanente Reunite, că Anca Dragu va fi cea care va conduce şedinţa de plen a Parlamentului. „Recunosc că nu am comunicat direct cu domnul vicepreşedinte Roman când i-am delegat competenţele de preşedinte al Camerei, dar domnul Roman, ca vicepreşedinte, a fost la şedinţă”, a explicat Ludovic Orban, la Ploiești, citat de G4 Media.

Florin Roman va face plângere penală după scandalul din Parlament

Articolul precedentANRE vine în sprijinul consumatorilor de energie electrică și gaze
Articolul următorOrban crede că PNL nu are vreo datorie față de Iohannis, dimpotrivă