Șoșoacă, în vizorul Parchetului General pentru zădărnicirea combaterii bolilor și tulburarea liniștii publice

După ce a intrat cu forța în centrul de vaccinare de la Răchițeni, județul Iași, senatoarea „teroristă” riscă acum să vadă justiția cu alți ochi

Diana Șoșoacă (captură video Antena 3)

După ce a făcut scandal la centrul de vaccinare de la Răchițeni, senatoarea „teroristă”, Diana Șoșoacă, a intrat în vizorul Parchetului General. În momentul de față, cercetările se desfășoară „in rem sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. de art. 352 din Codul Penal și de tulburarea ordinii și liniștii publice, prev. de art. 371 din Codul Penal”.

Diana Șoșoacă, scandal la centrul de vaccinare din județul Iași

În cursul săptămânii trecute, Diana Șoșoacă a luat cu ea un grup de protestatari și i-a condus spre centrul de vaccinare de la Răchițeni, din județul Iași, unde împreună cu aceștia a îngreunat procesul de vaccinare al celor prezenți în centru. De menționat că această localitate se află, în acest moment, în scenariul roșu, din pricina numărului mare de infectări cu Covid-19.

Comitetul Național pentru Coordonarea Activităților de Vaccinare, însă și Colegiul Medicilor au cerut anchetarea și luarea de măsuri împotriva Dianei Șoșoacă.

Dosarul se află, în acest moment, în atenția Secției de Urmărire Penală și Criminalistică, din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Senatoarea este cercetată pentru zădărnicirea combaterii bolilor, însă și pentru tulburarea liniștii publice.

De altfel, nu este prima oară când aceasta se angrenează în astfel de proteste.

Citește și: George Simion despre Florin Roman: „Un golan”

Articolul precedentCiolacu s-a prins: „Celor de la PNL nu le lipseşte nimic. Au toate funcţiile din statul român”
Articolul următorReciclare recompensată: bilete de autobuz gratuite, în schimbul deșeurilor
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.