Un cadavru fără cap a fost găsit pe plaja Neversea

Polițiștii constănțeni fac cercetări pentru a afla cine este persoana decedată dar și cum a decedat aceasta

Foto: preluare Booking

O descoperire cel bizară a fost făcută astăzi pe plaja Neversea din Constanța. Un cadavru fără cap, în stare avansată de descompunere, a fost adus de valurile mării la mal, informează publicația locală CTNews.ro. În momentul de față, nu se știu detalii suplimentare în legătură cu identitatea persoanei, însă nici cum a decedat aceasta. Din imagini se poate, totuși, trage concluzia că vorbim despre un bărbat, cu toate că această ipoteză nu este una sigură, autoritățile declarându-se sceptice în legătură cu acest aspect.

Serviciul Județean de Ambulanță a interveni pe plaja Neversea

La scurt timp, medicii din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță au intervenit la fața locului, unde au constatat decesul, însă și starea degradată a trupului adus de valurile mării pe plaja Nervesea.

În acest moment, polițiștii constănțeni fac cercetări pentru a afla cine este persoana decedată, însă și în legătură cu circumstanțele în care aceasta a decedat.

Un cadavru fără cap a fost găsit pe plaja Neversea
Foto: CTNews.ro

Citește și: Florin Cîțu, dezamăgit de Barna: „Eu credeam că suntem la masă cu un partid pro-european”

Articolul precedentDocument exploziv. Primarul comunei Moacșa nu știe de ce nu a returnat banii la bugetul de stat
Articolul următor„ Scooby Doo” vrea la plimbare. Fostul șef al IPJ Călărași se plânge din cauza controlului judiciar
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.