Foto: RAJA S.A.
Foto: RAJA S.A.

Societatea RAJA a anunțat că RAJA a precizat că birourile de relații cu publicul și casieriile, vor fi închise marți, 15 august 2023, de Sfânta Maria.

Totși, activitatea structurilor care asigură continuitatea serviciilor de alimentare cu apă și de preluare/tratare a apelor uzate se va desfășura fără întrerupere.

Luni–14 august 2023, activitatea societății se va desfășura după programul obișnuit de lucru

Societatea a anunțat că își va relua programul normal de lucru începând cu data de 16 august

Dacă există anumite disfuncționalități survenite la nivelul infrastructurii de apă și canalizare, abonații societății pot apela numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924.

Acest număr este accesibil 24 de ore din 24.

Echipele de intervenție sunt pregătite să acționeze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistem, astfel încât utilizatorii serviciilor noastre să poată beneficia de acestea la parametrii optimi”, se arată în comunicatul emis de Biroul de Comunicare al societății din Constanța.

În data de 15 august, abonații RAJA sunt sfătuiți să achite facturile online

Abonații pot folosi serviciile online pentru achitarea facturilor, precum contul de client RAJA (accesibil pe pagina web www.rajac.ro sau prin aplicația de mobil), transfer bancar, direct debit sau alte aplicații electronice.

Totodată, clienții care nu au acces la soluțiile de plată la distanță pot achita facturile la punctele PayPoint/Payzone, Westaco și în incinta magazinelor ”La doi Pași”.

Articolul precedentPrefectul Capitalei a convocat Comitetul pentru Situații de Urgență, pentru a discuta situația locurilor de joacă din București
Articolul următorMarcel Ciolacu confirmă sprijinul pentru Gabriela Firea la Primăria Capitalei: „Nu am altă decizie în ce privește candidatul”