Sursa Foto: Facebook

Viceprimarul USR PLUS al Sucevei, Teodora Munteanu, a fost ieri în centrul unui scandal, după ce s-a descoperit că este fericita câștigătoare a unui premiu din cadrul unui festival care a fost finanțat chiar de primărie.

Potrivit presei locale, festivalul a fost sprijinit cu 40.000 de lei de la bugetul local, decizia fiind votată votată în cadrul primei ședinței de Consiliu Local prezidată de către Teodora Munteanu, toate bune și frumoase, pentru ca la final viceprimarul să câștige o motocicletă Yamaha 2YL, în urma tragerii la sorți.

După ce informația a apărut în presă, viceprimarul USR PLUS a admis că nu trebuia să accepte premiul, însă a explicat că nu a făcut-o intenționat. Pur și simplu a cumpărat un tricou ca „persoană fizică” și așa a intrat automat în concurs. Ieri, Teodora Munteanu a anunțat că va dona premiul – de fapt contravaloarea, în sumă de 5.000 RON – către Asociația ”Salvați Copiii Suceava”. Motocicleta însă, o va păstra.

Da, am greșit că am acceptat premiul oferit la tombola de sâmbătă seară.
În febra evenimentului, la care particip de atâția ani, nu am realizat că din toamna anului trecut, de când am fost aleasă într-o funcție publică locală, nu mai sunt același simplu spectator.

Îmi fac mea culpa tuturor celor cărora, fără nicio intenție, le-am adus deservicii.
Îmi cer scuze mai ales organizatorilor și artiștilor invitați la Bucovina Motorfest, un festival extraordinar care sper să reziste și să aibă succes. Sper să îmi acceptați scuzele și să îmi iertați naivitatea gestului.

Așa cum am anunțat deja, am făcut această donație către o asociație a cărei activitate o respect și o apreciez. Nu doresc ca această donație să politizeze în vreun fel activitatea domniilor lor. Public ordinul de plata doar ca o dovadă de transparență, fără a urmări niciun câștig personal de imagine.
Promit să fiu mai responsabilă și să învăț că, odată cu funcția publică, vin și anumite limitări implicite ale vieții personale
”, a svris viceprimarul Sucevei pe Facebook.

Articolul precedentLudovic Orban avea o rețetă proprie de succes pentru a crește interesul pentru vaccinare
Articolul următorGuvernul din Grecia îi va despăgubi pe cei afectați de incendiile care au mistuit țara