Foto: Facebook/Water Fest Ceahlău
Foto: Facebook/Water Fest Ceahlău

Water Fest Ceahlău, un festival aflat la a patra ediție, va fi organizat la mijocul lunii august.

Participanții pot asculta muzica folk, rock, blues și pot participa la sporturi de apă pentru toate vârstele, pe malul Lacului Bicaz și, în același, timp la poalele muntelui Ceahlău.

Până pe data de 15 iulie, cei interesați  pot achiziționa un abonament la Ceahlău Water Fest.

Astfel, pot beneficia, în mod gratuit, de echipamentul Bazei Nautice Green Ties Ceahlău.

Caiace, plăci stand up paddle și stand up kayak, bărci de pescuit, toate vor fi puse la dispoziția tuturor celor care vor să vâslească pe Lacul Bicaz, pe perioada Ceahlău Water Fest. Evenimentul va avea loc în perioada 12 – 14 august

Prin acest beneficiu oferit celor care își cumpără din timp abonament la festival, organizatorul își dorește să atragă un număr mare de iubitori de apa și sporturi nautice care să arate importanța apei în dezvoltarea comunității”, au transmis organizatorii.

Tot la ediția de anul acesta, se va instala, pe malul lacului, o insula verde de selectare a deșeurilor

Aceasta care va avea o lungime de 5 metri, cu trei compartimente, pentru carton, plastic și sticla și va rămâne în acel loc, până la terminarea sezonului turistic.

De altfel, un număr mare de cluburi de motocicliști vor veni ca voluntari pentru ecologizarea platoului unde se desfășoară evenimentul și a luciului de apă, această acțiune fiind organizată de White Knights MC România.

În fiecare zi a festivalului 12,13 și 14 August, participanții se vor bucura de vâslit, de concerte, de ateliere pentru adulți și copii, și de concursuri, pe malul celui mai mare lac de acumulare din țară, Lacul Izvorul Muntelui, Bicaz.

Articolul precedentReacția Germaniei față de creșterea prețurilor carburanților: Covrigi oferiți gratuit bicicliștilor și bilete ieftine pentru transportul public
Articolul următorÎn timp ce ministrul Rafila anunță că infecția cu COVID este o răceală obișnuită, purtarea măștii de protecție devine obligatorie la Spitalul Județean de Urgență din Slatina 
Jurnalist full-time / Pesimist part-time