Telenovela liberală continuă! Orban: „Am devenit sac de box”

Liderul PNL se declară dezamăgit că este tratat de unii dintre colegii liberali așa cum obișnuia să fie tratat de PSD

Foto: preluare Facebook Ludovic Orban

În goana după putere, Ludovic Orban continuă atacurile mai mult sau mai puțin subtile, la adresa contracadidatului său, Florin Cîțu. În cealaltă tabără, lucrurile nu sunt cu mult diferite, însă. Lupta dintre cei doi pare să ia amploare, iar reproșurile devin din ce în ce mai incomode, de ambele părți. Așadar, aflat într-o vizită „de lucru” la Bistrița-Năsăud, liderul PNL s-a arătat șocat de atitudinea unor colegi liberali, vis-a-vis de persoana sa, spunând că s-ar fi așteptat la astfel de replici din partea PSD, nicidecum din partea colegilor.

Ludovic Orban, obișnuit să fie sac de box, dar nu pentru colegii liberali

Citește și: Șoșoacă cheamă românii, lupii, dacii și patrioții la luptă. Vrea demiterea lui „Johannis”

Făcând referire la incidentul din Capitală, Ludovic Orban a spus: „Am văzut foarte multe discursuri legate de anumite îngrijorări, eu nu am adus nicio firmă de bodyguarzi la nicio conferinţă judeţeană. Văd că aici nu există firme de bodyguarzi – eu nu am dat afară niciun membru al PNL, dintr-o funcţie publică, doar pentru că nu mă susţine pe mine”, a declarat acesta, amintind, de asemenea, despre cazul remanierii ministrului Finanțelor, Alexandru Nazare. Se bănuiește că adevăratul motiv al remanierii acestuia este susținerea pe care i-a acordat-o lui Ludovic Orban.

Nu vreau să mă plâng că am devenit sac de box pentru anumiţi colegi de-ai mei – sunt obişnuit”, a mai spus Ludovic Orban, adăugând că, deși se e obișnuit cu situația, s-ar fi așteptat, totuși, la un astfel de comportament, mai degrabă din partea social democraților. „Sigur că sunt obişnuit să fiu atacat de PSD, nu de colegi de-ai mei. Cu toate astea, vă garantez, nu voi răspunde. Voi avea exact mesajul meu pozitiv, proiectul meu, viziunea mea, obiectivele pentru PNL şi obiectivele sunt foarte simple: să păstrăm PNL pe primul loc şi să câştigăm toate alegerile din 2024. Împreună cu voi vom reuşi.”, a declarat, la Bistrița-Năsăud, Ludovic Orban.

Mai mult, liderul PNL continuă discursurile naționaliste, mizând pe electoratul tradiționalist, cu emfază pe valorile clasic-românești și pe cele propagate de Biserică, punctând pe unitate: „Am fost, sunt şi voi fi garantul unităţii PNL. Am demonstrat acest lucru şi voi demontra şi în continuare”. De partea cealaltă a baricadei, Florin Cîțu susține că PNL are nevoie de un suflu nou și de un lider cu viziuni moderne.

Articolul precedentȘoșoacă cheamă românii, lupii, dacii și patrioții la luptă. Vrea demiterea lui „Johannis”
Articolul următorBulai, de ziua lui Barna: „nu e deloc pretențios, poate să mănânce grătar fără tacâmuri și să bea bere direct din sticlă”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.