Șoșoacă cheamă românii, lupii, dacii și patrioții la luptă. Vrea demiterea lui „Johannis”

După o mică perioadă de liniște, controversata senatoare revine

Diana Șoșoacă (captură video Antena 3)

Când toată lumea avea impresia că senatoarea independentă, Diana Șoșoacă, a luat o pauză de la scandal și de la controverse, iată că aceasta revine în prim-plan cu o nouă provocare pentru susținătorii ei, și nu numai. Mai exact, Diana Iovanovici Șoșoacă le cere lupilor, dacilor, patrioților și, în definitiv, românilor, spune ea, să semneze petiția pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis. Până în prezent, petiția ar fi strâns un număr de 12.000 de semnături.

Diana Șoșoacă: „Semnează petiţia pentru suspendarea Preşedintelui JOHANNIS!”

„Aşa nu se mai poate, Până aici, Ajunge!!! Români, daci, lupi, patrioţi!!! Semnaţi această petiţie, informaţi-vă prietenii şi distribuiţi masiv pe toate reţelele de socializare şi în presă!!! Puterea suntem noi, uniţi: poporul român!!! Acum e momentul, vă chemăm ‘la luptă’ şi la unire într-un singur gând şi urmând o singură idee pe care ştim că v-o doriţi cu toţii: Demiterea Preşedintelui României”, se arată în textul respectivei petiții.

În opinia Dianei Șoșoacă, Klaus Iohannis ar fi săvârşit fapte grave, în mod repetat, prin care ar fi încalcat prevederile Constituţiei, așadar, nu ar mai avea cum să reprezinte interesele cetățenilor români. Cu toate astea, nu ni se spune care sunt acele fapte pe care atât senatoarea, cât și susținătorii acesteia, le consideră atât de grave.

„Ca urmare considerăm primordială iniţierea unui referendum naţional decizional pentru demiterea preşedintelui conform art. 95 din Constituţia României”, se mai arată în textul petiției.

Citește și: Social democrații hunedoreni, revoltați după ce ministrul Dezvoltării a închis robinetul PNDL

Mai mult, acest document le este adresat tuturor parlamentarilor români care, dintr-un motiv sau altul, se află pe aceeași lungime de undă cu senatoarea devenită independentă, după excluderea din partidul condus de George Simion și Claudiu Târziu. Însă nu se știe dacă aceștia vor percuta apelului emis de senatoare, de vreme ce relațiile dintrecele două părți nu sunt dintre cele mai bune, în acest moment.

Articolul precedentSocial democrații hunedoreni, revoltați după ce ministrul Dezvoltării a închis robinetul PNDL
Articolul următorTelenovela liberală continuă! Orban: „Am devenit sac de box”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.