400.000 de euro a costat cea mai scumpă toaletă din România. Există la Pitești, iar acum a fost avariată serios. Are exfolieri și fisuri pe aproape jumătate din pereți.
Avaria a fost provocată de o glumă proastă făcută de câteva persoane care au îndreptat aspersoarele spre gura de intrare în costistitorul obiectiv. 

Zona este şi păzită, şi supravegheată video, dar nimeni n-a oprit irigarea toaletei.

“Situaţia apărută a fost cauzată de rotirea şi îndreptarea greşită a tuturor aspersoarelor de la sistemul de irigaţie din jurul WC-ului spre intrarea în grupul sanitar, de către persoane turbulente, în timpul nopţii. Acestea au stropit toată noaptea pereţii interiori ai rampei de acces, fapt ce a dus la udarea în exces a gletului, la crearea unei umidităţi a pereţilor de 44%, ceea ce a dus la producerea de exfolieri şi fisuri”, se arată într-un comunicat al Primăriei Piteşti.   

Zona este supravegheată video 24h/24h, iar actele de vandalism au fost surprinse de camerele video.  

“Având în vedere că lucrările au o perioadă de garanţie de 4 ani, constructorul a intervenit imediat, luând măsuri de remediere a pagubelor produse (curăţare glet exfoliat, aplicare glet nou, amorsă şi vopsea lavabilă)”, se mai arată în comunicatul Primăriei Piteşti.

Camerele de supraveghere au surprins şi momentul în care persoane rău intenţionate roteau aspersorul spre ecranul video din Piaţa Primăriei, în jurul orei 23:30.   

” Primăria va face demersurile necesare pentru a fi demarată ancheta de către Poliţie în vederea identificării persoanelor în cauză şi a declanşării procedurilor legale în consecinţă”, mai spun reprezentanţii Primăriei Piteşti. 

Articolul precedentBulai, de ziua lui Barna: „nu e deloc pretențios, poate să mănânce grătar fără tacâmuri și să bea bere direct din sticlă”
Articolul următorBrașovul începe extinderea și modernizarea pârtiilor din Poiana Brașov
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...