Municipiul Brașov a scos la licitație realizarea unui studiu de fezabilitate pentru modernizarea domeniului schiabil existent din stațiunea Poiana Brașov. Proiectul are studiul de prefezabilitate și masterpanul realizate cu finanțarea Asociației de Turism. 

Contractul are o valoare de 600.000 de lei  Realizarea studiului de fezabilitate trebuie să dureze cel mult 6 luni, ofertele se depun până în 20 iulie, departajarea firmelor participante se face în proporție de 40% prin preț, 30% printr-o metologie adecvată de abordare a contractului și 30% experiența experților-cheie. 

Banii provin din bugetul local.

Primarul Allen Coliban anunța la începutul anului că intenționează să investească în modernizarea și extinderea pârtiilor de ski din Poiana Brașov. Este vorba despe construirea a două telescaune, mai multe instalații de producere a zăpezii artificiale și instalații nocturne pe pârtii.

Studiul de fezabilitate va include și proiectele unor trasee de mountain bike și de drumeții, dar și alte facilități de petrecere a timpului liber, în toate cele patru anotimpuri

Articolul precedentToaleta de 400.000 de euro din Piteşti, avariată după ce a fost stropită de aspersoare
Articolul următorPromisiune îndeplinită! Piedone a inaugurat parcul din Strada Arbănași, însă și o nouă parcare
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...