Victor Ponta atrage atenția că lamentările PSD legate de proiectul de lege privind carantina și izolarea sunt doar de fațadă. Cel mai recent argument adus de liderul Pro România este ceea ce s-a întâmplat ieri în Comisia juridică, unde parlamentarii PSD și PNL au votat fără să clipească actul normativ. Cu toate acestea, preşedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, a precizat că proiectul va fi dezbătut „atât timp cât va fi nevoie” și se va cere inclusiv aviz de la Consiliul Superior al Magistraturii.

Proiectul ajuns la Senat la Dl Cazanciuc este cel făcut de PSD și PNL ieri în Comisia Juridică/ și votat de deputații PSD și PNL ieri la ora 20.30, fără să-l citească măcar – doar deputații ProRomânia au votat împotrivă!

Sigur – și la Senat o să aflăm de la colegii din PSD ce rău e proiectul- după care o să-l voteze tot ei alături de PNL!!! Ca să înțelegeti “cum merge treaba”!!! Așa se dau legi care afectează milioane de români!!!”, atrage atenția Ponta.

Aseară, acesta acuza că proiectul a trecut de Comisia Juridică a Camerei Deputaților „noaptea ca hoții”, deși e o „Lege prin care românii vor fi din nou sancționați, izolați, carantinați – legea prin care asimptomaticii sunt internați forțat – legea prin care economia românească este în continuare distrusă și românii abuzați și umiliți”.

Articolul precedentFifor avertizează: „În septembrie vom trece direct în starea de austeritate”
Articolul următorAmintiri despre trecut: Viorica Dăncilă este mândră că acum un an România „încheia cu succes mandatul în fruntea Consiliului Uniunii Europene”