Ilie Năstase a fost condamnat definitiv ieri. Curtea de Apel București a respins apelurile declarate de fostul tenismen și de procurori, fiind menținută sentința Judecătoriei Sectorului 1 București.

Respinge ca nefondate apelurile declarate de apelantul – inculpat NĂSTASE ILIE şi de apelantul PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA SECTOR 1 BUCUREșTI împotriva sentinței penale nr.145/27.02.2019 a Judecătoriei Sectorului 1 București. Obligă apelantul – inculpat la plata către stat a sumei de 400 lei cu titlu de cheltuieli judiciare. Definitivă”, se arată în hotarâre.

Sentința Judecătoriei Sectorului 1 a fost de condamnare la 9 luni şi 10 zile de închisoare cu amânare, cu termen de supraveghere de 2 ani. Procesul s-a desfășurat relativ recent: incidentele pentru care a fost condamnat fostul tenismen au avut loc în vara anului trecut, iar în decembrie deja dosarul era trimis în instanță.

Năstase a fost judecat pentru infracțiuni la regimul circulației: a refuzat să oprească și să se legitimeze în fața poliţiştii rutieri, fiind nevoie ca aceștia să îi blocheze mașina pentru a urma procedurile legale. Ulterior, a refuzat testarea pentru stabilirea alcoolemiei și, din cauză că devenise agresiv, a fost încătuşat şi dus la INML pentru recoltarea de probe biologice. După ce a fost amendat și i-a fost întocmit dosar penal, la doar câteva ore, a fost prins în trafic pe când conducea un scuter.

Articolul precedentAcuzat că a încasat bani pentru societățile sale chiar de la primăria unde era consilier local
Articolul următorCNAIR are oficial un nou director