Clotilde Armand - Foto zin.ro

Cea mai disputată Primărie a fost Primăria Sectorului 1. După sute de km parcurși pe jos și sute de ore de stat de vorbă cu cetățenii, George Tuță, candidatul Alianței PNL-PSD poate să spună că și-a văzut visul cu ochii. Este clar câștigătorul alegerilor la Sectorul 1. A avut o campanie curată, fără atacuri, ci canalizată pe construcție. A avut un discurs calm, fără să uite nicio categorie socială. Nu era el mereu din filmul respectiv, însă faptul că a parcurs toate etapele unei campanii foarte bine făcută își arată roadele – A CÂȘTIGAT!

Promisiunile făcute nu vor fi însă uitate de nimeni și nici discuțiile ”de taină” din interiorul foarte restrâns al staff-ului de campanie. Unele elogioase, altele pline de venin. Însă, dacă nu ar fi fost așa, nu ar fi avut succesul de astăzi.

Învinsa zilei, Clotilde Armand este încă în stare de șoc și nu vrea să accepte că cineva a învins-o corect, la vot. Disperarea care se citește în orele astea în ochii useriștilor este…neprețuită pentru mare parte din oamenii onești ai Sectorului 1 care își doresc progres, și nu mahalagisme!

George Tuță are o misiune foarte grea pe care și-a asumat-o din prima clipă! Vom afla peste patru ani dacă și cum a performat! Pâna una, alta, are în față patru ani de provocări! Succes pentru oamenii care au nevoie de o schimbare!

VIASorin PREDA
SURSĂZiarul de Investigații
Articolul precedentVIA delle FORBICI, 42: AICI SE ASCUNDE NAȘUL SISTEMULUI!
Articolul următorO avarie a dus la sistarea apei în cartierul CET din Constanța
Senior partner Ziarul de Investigatii