Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Doi frați din Iași, barbat și femeie, vor fi judecați pentru incest, după au fost prinși în fapt de nevasta bărbatului.

Aparent, femeia i-ar fi găsit în timp ce întrețineau relații sexuale.

Scandalul a pornit după ce soția și-a surprins soțul în ipostaze intime cu sora acestuia. Totuși, frații sunt suspectați de incest încă din 2019

Oamenii legii au susținut că Elena Răileanu (46 de ani) și Costică Benone Răileanu (48 de ani) au trezit suspiciuni înainte de a izbucni în România pandemia de COVID-19.

Mai exact, anchetatorii susțin că frații din localitatea ieșeană Probota au intrat în vizorul oamenilor legii de la finele lunii august 2019.

Atât în 2019, cât și în prezent, cei doi amanți au pus fapta pe seama excesului de alcool

În cauză s-a reţinut că, pe data de 26 august 2019, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, inculpaţii au întreținut un raport sexual normal, consimţit, la domiciliul lui din comuna Probota. Cei doi au fost surprinşi în timpul raportului sexual de către soţia inculpatului şi, ulterior, de către concubinul inculpatei”, a declarat ieri Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, potrivit bzi.ro.

Inculpaţii, frate și soră, au recunoscut comiterea faptei

Scandalul a izbucnit la scurt timp după ce Costică Benone Răileanu și Elena Răileanu au fost prinși în fapt de nevasta ieșeanului, dar și de concubinul femeii, potrivit BZI.

Pe parcursul cercetărilor, inculpaţii au recunoscut comiterea faptei, punând comportamentul lor pe seama consumului în exces de băuturi alcoolice. Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până la pronunţarea unei hotărâri judecătoreşti definitive”, a adăugat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, Dragoș Bordianu.

Articolul precedentPreședintele Franței Emmanuel Macron vine în România
Articolul următorOameni grei din administraţie şi din mediul de afaceri ieşean, în frunte cu președintele CJ, Costel Alexe, implicați în aranjarea unui concurs pentru un post la stat 
Jurnalist full-time / Pesimist part-time