Sursa Foto: CJ Vrancea
Advertisement

Derapaj grav pe Facebook al unui consilier județean din cadrul PSD Vrancea la adresa primarului Sectorului 1, Clotilde Armand.

Ioan Micu, fiu al unui fost primar PSD din Vrancea și consilier județean la primul mandat, a comentat la o postare pe Facebook referitoare la criza gunoaielor din Sectorul 1 și la presiunile care se fac asupra primarului, însă comentariul său a depășit orice limită a bunului simț, fiind sancționat atât de colegii de partid, cât și de președintele Consiliului Județean Vrancea, liberalul Cătălin Toma.

În Franța era răpită și violată zile în șir, aoleu stai că asta-i convenea bebelușei albe de Guadalupe”, a scris Micu, care a explicat că a fost vorba de fapt despre un pamflet. Explicația acestuia ulterioară a continuat, anume că băuse câteva beri, însă nu a convins, dat fiind limbajul agresiv folosit.

Aseară, președintele interimar al PSD Vrancea a transmis un comunicat de presă în care, printre altele, a subliniat că va cere excluderea din partid a consilierului județean.

Organizația PSD Vrancea se dezice total de comentariile făcute în nume personal de consilierul județean Ioan Micu pe contul de Facebook al unui membru USR.

PSD Vrancea nu acceptă sub nici o formă și în niciun mediu o astfel de atitudine, fie ea publică sau privată. Drept urmare, voi solicita excluderea dl. Ioan Micu din organizația județeană a PSD Vrancea”, se arată în comunicatul de presă semnat de deputatul Nicușor Halici.

De altfel, măsuri a solicitat și Cătălin Toma. „Consilierul județean PSD Ioan Micu a depășit orice limită a bunului simț în ceea ce privește exprimarea pe paginile de socializare. Social-democratul a jignit-o pe Clotilde Armand, primarul sectorului I al Capitalei, ”aplaudând” indirect modul în care aceasta a fost agresată în București.

În condițiile în care Ioan Micu este consilier județean, gestul său afectează și imaginea instituției, motiv pentru care solicit public conducerii PSD Vrancea (care o mai fi că nu se știe prea bine), sancționarea membrului social-democrat pentru derapajul de care a dat dovadă.

Trebuie să ne delimităm clar de astfel de ieșiri necontrolate. Respectul și decența trebuie să primeze indiferent de culoarea politică a celor care ajung să aibă opinii contrare”, a transmis președintele CJ Vrancea.

Advertisement
Articolul precedentGhinea, PNRR-ul și reformarea pensiilor
Articolul următorPremierul anunță controale la Transgaz, pentru a afla cum a fost angajat soțul Vioricăi Dăncilă