Sursa Foto: Facebook

A aflat și premierul Florin Cîţu că în urmă cu câteva luni soțul Vioricăi Dăncilă a fost angajat la Transgaz, companie cu capital majoritar de stat.

Luna trecută, în presă au apărut informații conform cărora Cristinel Dăncilă și-a schimbat locul de muncă de la OMV Petrom la Transgaz, aparent după ce a susținut un concurs pentru a fi consilier.

Ieri, Florin Cîțu a anunțat că ar vrea să știe cum s-a desfășurat concursul, în acest sens dispunând verificări. Premierul a subliniat și că „la Ministerul Finanţelor a fost un concurs care a fost viciat şi toată documentaţia a fost trimisă către DNA”, motiv pentru care ar vrea și o informare de la Transgaz.

Am cerut informaţii, acolo a fost un concurs pe care domnul respectiv înţeleg că l-a câştigat. Am cerut o informare să văd dacă există vreun element suspect la acel concurs. Am cerut o informare la secretarul general al guvernului să aflu exact condiţiile în care s-a derulat acel concurs”, a spus Cîțu, citat de HotNews.

La momentul în care s-a aflat despre noul loc de muncă al lui Cristinel Dăncilă, directorul general al Transgaz asigura că angajarea acestuia nu are nicio legătură cu fost premier, ci că aveau nevoie de un inginer petrolist cu expertiză.

Cristinel Dăncilă a lucrat timp de 12 ani la OMV Petrom – sucursala Argeș, ca director în divizia Exploatare şi Producţie, poziție din care superviza operaţiunile de extracţie a produselor petroliere ale OMV Petrom în judeţele Argeş, Dolj, Olt, Gorj şi Teleorman.

Articolul precedentConsilier județean din PSD Vrancea, propus pentru excludere după un derapaj grav la adresa primarului Sectorului 1
Articolul următorZeci de tone de deșeuri aduse ilegal în Dâmbovița din județele limitrofe