Trei județe, printre care și Bucureștiul, au de astăzi trei prefecți nominalizați și susținuți de PLUS, ca urmare a unor hotărâri luate azi în ședința de Guvern. Totodată, în timpul aceleiași ședințe s-a decis și numirea a doi subprefecți. Alin Bogdan Stoica a fost numit în sfârșit prefect în București, în timp ce Marcel Ivanov a fost numit prefect în Tulcea, iar Marcel Lăudatu la Vaslui.

Marcel Ivanov a fost propunerea PLUS Tulcea pentru Primăria Somova, în vreme ce Marcel Lăudatu este președintele PLUS Vaslui.

Numirile au fost publicate în Monitorul Oficial, alături de cele ale subprefecților de Covasna și Tulcea. Subprefecți aici sunt Cosmin Boricean și, respectiv, Nicolae Topoleanu.

Cosmin Boricean este fost și actual subprefect, fiind eliberat din functie zilele trecute, pe 3 martie, iar astăzi fiind numit din nou. Anterior, acesta a fost consilier judeţean din partea PNL. În ceea ce îl privește pe Nicolae Topoleanu, și acesta este membru PNL, fost primar al orașului Măcin, iar în ianuarie anul acesta a fost numit inspector şef în cadrul Inspectoratul Teritorial de Muncă Tulcea.

Articolul precedentCorpul de Control al premierului, raport în cazul incendiului de la Institutul Balș
Articolul următorLiderul UDMR nu s-ar grăbi în schimbarea Avocatului Poporului