Șoferul vinovat pentru accidentul din localitatea Ovidiu a fost prins

Șoferul responsabil de accidentul din localitatea Ovidiu a încercat să fugă de la fața locului, însă la scurt timp a fost prins de poliție

Polițiștii rutieri din Constanța au fost alertați, în cursul zilei de marți, 9 februarie, în jurul orei 10:00, în legătură cu producerea unui accident rutier în localitatea Ovidiu, județul Constanța. La fața locului, polițiștii au constatat faptul că accidentul s-a produs între două autoturisme, unul condus de un bărbat în vârstă de 27 de ani, iar celălalt condus de o femeie de 34 de ani. În urma impactului, unul dintre autoturisme a ieșit de pe partea carosabilă acroșând un stâlp, care a căzut pe un al treilea autoturism aflat în trafic. Toate cele trei mașini au fost avariate.

Bărbatul responsabil de accident a fost prins de polițiștii din Ovidiu, după ce a încercat să fugă de la fața locului

Șoferul responsabil de accidentul din localitatea Ovidiu a încercat să fugă de la fața locului, însă la scurt timp a fost prins de poliție. La verificări s-a constatat că acesta deținea o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost încătușat și transportat ulterior la spital pentru investigații, întrucât s-ar fi rănit ușor în accidentul produs chiar de acesta.

„La unitatea spitalicească, bărbatul a avut un comportament recalcitrant și nu s-a supus indicațiilor polițiștilor, încercând să fugă, motiv pentru care a fost încătușat. Acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța, potrivit CTNews.ro.

Constanța: Polițistul local amendat de un coleg de la Rutieră a contestat contravenția în instanță

Articolul precedentConstanța, cu vederea spre mare
Articolul următorKelemen Hunor: ”Trebuie eliminate toate pensiile speciale!”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.