Ponta, după ce a frunzărit programul de guvernare al Guvernului Orban 2: „Este cel mai cinic și mai nerușinat mincinos”

Ludovic Orban a decis să nu schimbe nimic în acest Guvern Orban 2, în afară de programul de guvernare. Iar unele modificări și absența unor proiecte l-au făcut pe liderul Pro România să reacționeze. Victor Ponta critică în termeni duri lipsa prevederilor privind majorările de pensii și alocații, iar într-o altă realitate acuză că PNL plătește oameni care să îl împroaște cu noroi.

Ludovic Orban a demonstrat deja (în 30 de ani de politică) – este cel mai cinic și mai nerușinat mincinos/ valoarea cuvintelor spuse de el este ZERO! Faptul că în Noiembrie 2019 se jura că aplică legea privind pensiile și alocațiile cu siguranță a fost o tipică acțiune a unui vechi șarlatan politic!

Iată însă că acum avem documente: majorarea pensiilor și a alocațiilor NU se va face dacă vom avea în continuare un Guvern PNL! Măcar acum știți adevărul – și, când veți vota, nu va putea spune nimeni că nu a știu pe cine votează!

PS – mă amuză câți bani cheltuie PNL pentru postaci să mă înjure pe mine (treaba lor – sunt plătiți pentru asta – good job) – mă ajută că îmi fac trafic pe contul de Facebook /mă întristează cei care nu sunt postaci și cred că dacă mă înjură pe mine sau pe PSD (sau pe mine zicând că sunt PSD – deși eu sunt ProRomânia) cred că asta este suficient ca scuză pentru minciunile și prostiile lui Orban! Lamentabil – o prostie tulburătoare!”, scrie Ponta pe Facebook.