Victor Ponta

Ludovic Orban a decis să nu schimbe nimic în acest Guvern Orban 2, în afară de programul de guvernare. Iar unele modificări și absența unor proiecte l-au făcut pe liderul Pro România să reacționeze. Victor Ponta critică în termeni duri lipsa prevederilor privind majorările de pensii și alocații, iar într-o altă realitate acuză că PNL plătește oameni care să îl împroaște cu noroi.

Ludovic Orban a demonstrat deja (în 30 de ani de politică) – este cel mai cinic și mai nerușinat mincinos/ valoarea cuvintelor spuse de el este ZERO! Faptul că în Noiembrie 2019 se jura că aplică legea privind pensiile și alocațiile cu siguranță a fost o tipică acțiune a unui vechi șarlatan politic!

Iată însă că acum avem documente: majorarea pensiilor și a alocațiilor NU se va face dacă vom avea în continuare un Guvern PNL! Măcar acum știți adevărul – și, când veți vota, nu va putea spune nimeni că nu a știu pe cine votează!

PS – mă amuză câți bani cheltuie PNL pentru postaci să mă înjure pe mine (treaba lor – sunt plătiți pentru asta – good job) – mă ajută că îmi fac trafic pe contul de Facebook /mă întristează cei care nu sunt postaci și cred că dacă mă înjură pe mine sau pe PSD (sau pe mine zicând că sunt PSD – deși eu sunt ProRomânia) cred că asta este suficient ca scuză pentru minciunile și prostiile lui Orban! Lamentabil – o prostie tulburătoare!”, scrie Ponta pe Facebook.

Articolul precedentCSM decide ce face cu propunerile pentru funcțiile de procuror general și de șefi la DNA și DIICOT
Articolul următorSectorul 1, Cenușăreasă la capitolul PUZ. Planul urbanistic, deosebit de important: „Beneficiile se regăsesc, în primul rând, la nivelul cetățeanului”, explică arhitectul șef