Gata cu gluma și bâlbele pe tema majorării cuantumului alocațiilor pentru copii. În discuție intervine și Pro România, prin vocea purtătorului de cuvânt Gabriela-Maria Podașcă, deputat și candidat anul trecut la un fotoliu de europarlamentar. Partidul își asumă astfel o poziție: pro alocații mărite.

Prim-ministrul și președintele au atins punctul maxim de ipocrizie! PNL și premierul Orban încearcă să facă economii pe spatele celor care au cea mai mare nevoie de ajutor. În România educată și normală, propovăduită de ei, unul din doi copii se culcă flămând, iar cei mai mulți școlari din mediul rural nu abandonează din simplul motiv că doar acolo au asigurată o masă pe zi. Creșterea alocațiilor nu este un moft și nici o extravaganță, ea face diferența între integrare și excluziune socială, între o șansă la viață decentă și condamnarea la sărăcie.

Cerem prim-ministrului să aloce fondurile necesare, astfel încât președintele să poată promulga de îndată legea. Votul Parlamentului reprezintă vocea poporului și nu poate fi ignorat la nesfârșit de PNL. Liberalii nu sunt în stare să guverneze, de asta ne-am lămurit și noi, și ei. Îi somăm să înceteze bătaia de joc la adresa celor mai vulnerabili cetățeni”, este comunicarea oficială a Pro România.