Preluare Digi 24

Un carambol, în care au fost implicte 20 de autoturisme, a avut loc joi dimineață, pe strada Iuliu Haţeganu din Capitală, în Sectorul 3, fără a rezulta victime, informează Biroul de presă al Brigăzii Rutiere, citat de Agerpres. Traficul este restricţionat pe strada Iuliu Haţeganu, între şoseaua Vitan Bârzeşti şi Splaiul Unirii, pe ambele sensuri. Nicio persoană nu a fost rănită, iar șoferii circulau în coloană, așa că nu aveau viteză foarte mare. Conform comunicatului Brigăzii Rutiere, conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

Potrivit Digi 24, carambolul ar fi avut loc din cauza asfaltului acoperit cu gheață, cel mai probabil de la aspersoarele din zonă.  De altfel, șoferii implicați în carambol au spus, citați de sursa menționată, că atunci când au ajuns pe pasaj, mașinile au început să alunece și s-au dus ca niște sănii din cauza gheții.

Rămâne de stabilit care este cauza pentru care aspersoarele au pornit, în condițiile în care acestea nu sunt automatizate, dar mai ales cum de s-a ajuns la situația ca zeci de mașini să fie avariate, unele cu un grad foarte mare.

Accident în lanț pe Autostrada Soarelui, lângă Medgidia. Reacția lui Raed Arafat (VIDEO)

Articolul precedentCîțu a anunțat „tandem” la conducerea județelor: șeful CJ-ului și prefectul, din același partid
Articolul următorCătălin Drulă are noi sfaturi pentru Sorin Grindeanu