Sursa: Facebook

Frământări în țară și în interiorul partidelor politice în această perioadă, frământări și pentru Liviu Dragnea.

Deși nu pune punctul pe „i”, anume înțelegerea care se prefigurează la orizont între liberali și social democrați pentru formarea unui guvern, ex-liderul atrage atenția – pe Facebook – că există un singur „păpușar”, anume președintele Klaus Iohannis.

După ce în urmă cu câteva zile Dragnea l-a atacat dur pe liderul PSD Marcel Ciolacu și i-a acuzat pe social-democrați de trădare, azi noapte acesta a revenit cu un mesaj pentru susținătorii săi. Nu este totuși clar dacă Dragnea este împotriva formării unei noi înțelegeri de tip „USL”, însă este cert că, în continuare, politicienii momentului sunt văzuți ca „slugi”.

Există totuși o speranță: „dragii români” cărora li se adresează Dragnea, și care, cumva, le vor arăta politicienilor că „ că patria noastră nu e moșia lor”.

E incredibil ce se întâmplă zilele astea în România… În orice țară în care justiția nu e confiscată și folosită ca instrument politic, în care principiul constituțional al separării puterilor în stat e respectat, acest “președinte de țară” ar fi fost istorie deja. Ar fi fost un vis urât care a durat prea mult.

Iar toate slugile lui (din instituții, din sistem și din partidele printre care se numără, începând de astăzi, și PSD-ul lui Ciolacu) ar fi demisionat din toate funcțiile în care se află. Funcții plătite din banii oamenilor care abia se mai descurcă de la o zi la alta!

Sunt vremuri grele, dragi români, însă le vom arăta că patria noastră nu e moșia lor. Țineți aproape unii de alții, de familie și de Dumnezeu!
Noapte bună, România!
”, a transmis fostul președinte al PSD.

Articolul precedentLiderii PNL au votat începerea negocierilor cu PSD
Articolul următorCioloș: „Din acest moment, pentru USR începe o nouă etapă. Trecem acum în opoziție la vechile partide”