Sursa foto: Facebook

Liviu Dragnea, fostul președinte al Partidului Social Democrat (PSD) l-a atacat dur pe actualul lider, Marcel Ciolacu. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Dragnea îi amintește că nu a mai rămas nimic din imaginea partidului construită în ultimii treizeci de ani. Mai mult, el îi acuză pe liderii social-democrați de trădare.

„Acest PSD s-a predat. Cu arme și bagaje, la Cotroceni. Cu trecutul și munca a sute de mii de oameni din țară, ajungeți la groapa de gunoi a istoriei”, a scris Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook. Fostul pesedist consideră că partidul a fost „vândut lui Iohannis” deoarece a acceptat să negocieze funcții într-un viitor guvern.

Liviu Dragnea: „Sunteți trădători dovediți”

În continuarea postării sale, Dragnea amintește foștilor colegi că, în această perioadă dificilă, ar trebui să negocieze pentru suplimentarea de medicamente în spitale și creșterea alocațiilor și pensiilor, nu funcții în guvern. „De astăzi, sunteți locotenenții lui Iohannis pentru toată România. Nu doar pentru cei care au fugit mâncând pământul din PSD-ul vostru. De astăzi, Marcel, sunteți trădători dovediți ai intereselor acestui popor”, a mai scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Totodată, fostul lider PSD nu a ezitat să arunce săgeți către guvernul condus de Florin Cîțu, spunând că este unul „eșuat și criminal”, „cel mai inept din istoria României”.  Mai mult decât atât, Dragnea consideră că actualul PSD e o dezamăgire pentru sute de mii de români și a decis să-l salveze pe Iohannis, nu România. „Veți da socoteală românilor pentru tot. Să vă fie frică”, a conchis fostul lider PSD în postarea sa.

Reamintim că în urma negocierilor de joi, pentru formarea unui guvern, Partidul Social Democrat (PSD) a propus un proiect de șapte ani cu liberalii. De asemenea, au avansat doar un nume de ministru: Leondard Badea la ministrul de Finanțe.

Liderul Partidului Național Liberal (PNL), Florin Cîțu, a precizat că întâlnirea cu social-democrații a fost una bună. Mai mult, el a mai spus că s-a discutat despre proiectele care să intre în programul de guvernare și despre schimbarea premierului o dată la doi ani.

„A fost o variantă interesantă cu un premier care să se schimbe o dată la doi ani. Nu s-a ajuns la concluzii”, a declarat Cîțu, joi, după negocierile cu PSD.

Întâlnirea PNL-PSD. Cele două partide par să-și fi găsit „numitorul comun”

Articolul precedentRomânia, lider regional în furnizarea de energie curată
Articolul următorO bunică și-a vândut nepoatele pentru 2000 de euro
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.