De azi, noile măsuri pentru prevenirea răspândirii coronavirusului gândite de guvern au intrat în vigoare, cea mai mare discuție fiind făcută pe tema închiderii piețelor aflate în interior. Și, pentru că social democrații au prins ideea, au trecut de partea producătorilor care teoretic ar fi trebuit ca de azi să rămână acasă, acolo unde nu s-a putut modificarea piețelor astfel încât noile condiții să poată fi respectate. Iar unul dintre cei care taxează ideile guvernului este chiar fostul ministru de Finanțe, Eugen Orlando Teodorovici, care consideră că aceasta nu poate fi altceva decât o intenție clară de a-i „anihila” pe producătorii autohtoni.

TELEMUNCA penelistă nu-i mai vrea pe producătorii noștri autohtoni

CRIZĂ, CRIZĂ, dar să fie la voi, la fermierii, agricultorii și producătorii voștri, ROMÂNI! NU la cei îmbuibați de la noi, NU la supermarket-urile și megamarket-urile noastre, NU la băncile noastre care nu numai că trebuie să treacă bine peste această perioadă economică grea, ci din contră, TREBUIE să facă și PROFIT gras!

NU e suficient să vă luam oamenii să muncească sparanghelul nostru, dar trebuie să și cumpărați DOAR ceea ce noi producem și vindem în companiile noastre!

Aceasta este REȚETA „succesului” pentru economia românească, propusă de #PNL!

Producătorii români au fost dați AFARĂ din piețele agroalimentare și trimiși în aer liber, unde COVID-ul e mai „răruț”, în timp ce ai lor au rămas bine-mersi ÎNĂUNTRU, la căldură și sub protecția lui Iohannis și a „scheletelor” din dulapul lui!

Aveți habar, Iohannis și Orban, că și oamenii „ăștia” (cum le ziceți voi!) muncesc, au credite la bănci, au familii de întreținut?”, întreabă retoric senatorul PSD.

Articolul precedentDe ce îi omoară Orban pe micii fermieri
Articolul următorOrban: „Sunt decizii care vor afecta unele categorii. Le cer scuze românilor!”