Daniel Ghiță (PSD Ilfov), Facebook

Deputatul PSD, Daniel Ghiță a reacționat extrem de acid la adresa primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, despre care spune că „ne ține nouă lecții de moralitate” și pe care o acuză nu doar că a fraudat alegerile din acest sector ci și că a făcut avere căpușând banii României.

„În loc să își dea demisia și să răspundă în fața procurorilor, Clotilde se ceartă cu mine pe facebook. Spre deosebire de ea, care a venit să fure în România, eu am muncit din greu și am trudit pentru ca să îmi construiesc o viață, nu am luat bani degeaba de la Bechtel, nici nu am fraudat alegerile, ci mi-am câștigat mandatul prin votul cetățenilor, nu umblând la sacii cu voturi.

Îi transmit hoaței Clotilde că munca nu a omorât pe nimeni!  A, că ea așa a primit misiune, să vină aici ca în colonie să căpușeze bugetul României, asta nu înseamnă că noi trebuie să o lăsăm să își facă de cap”, a scris deputatul PSD de Ilfov pe pagina sa de Facebook.

„Poate în Guadalupe e normal să fraudezi alegerile, în România nu este”

Atacul acestuia împotriva lui Clotilde Armand a continuat în același ton, Ghiță punând pe „tapet” contractele pe care edilul le-a avut de-a lungul timpului cu firmele românești. „Păi când iei bani să nu faci nimic, normal că te duci la primărie, furi voturile, și apoi lași orașul în gunoaie, plin de șobolani, după care mai faci și pe mironosița! Poate în Guadalupe e normal să fraudezi alegerile, în România nu este și nu vom permite să mai fim mințiți. (…) Voi, de la USR, sunteți o Rusine pentru București și pentru România! Dacă erai în Franța și îți băteai joc de Paris în halul acesta, te luau vestele galbene pe sus și te aruncau la tomberon!”, a mai scris fostul kickboxer.

În opinia deputatului, cea mai bună metodă de a pedepsi frauda de la Sectorul 1 este semnarea pentru demiterea acesteia. „Clotilde trebuie aruncată la groapa de gunoi a istoriei, că tot îi plac ei gunoaiele! (…) Clotilde trebuie să plece în cătușe pentru ca nimeni, vreodată, să nu mai îndrăznească să ne fure alegerile în timp ce ne dă lecții franțuzite!”, a concluzionat Daniel Ghiță, astfel că fostul sportiv îi îndeamnă pe bucureștenii din acest sector, indiferent dacă au votat-o sau nu, să semneze pentru referendumul în urma căruia edilul să poată fi demis.

Daniel Ghiță (PSD), băgat în „corzile” CNCD

Articolul precedentMafia pădurilor. Cum se laudă statul cu prinderea unor hoți de „ talie mică”
Articolul următorKelemen Hunor: „Desconsideră în primul rând electoratul maghiar din Transilvania”