Ciolacu îi cere lui Iohannis să intervină în scandalul voturilor din Sectorul 1

Liderul PSD pare mai hotărât ca oricând să o îndepărteze pe Clotilde Armand de la primărie. Atât de hotărât încât îi cere lui Klaus Iohannis să intervină

Marcel Ciolacu (captură video)

Liderul social democraților, Marcel Ciolacu, a promis că va face tot posibilul pentru ca referendumul pentru demiterea primarului Sectorui 1, Clotilde Armand, să devină realitate. Invitat, în cursul serii trecute, la Antena 3, Ciolacu a spus că, în momentul de față. PSD-ului i-ar mai trebui câteva zeci de mii de voturi pentru ca procedurile de demarare să intre în linie dreaptă. Ba mai mult, tot în opinia acestuia, președintele Klaus Iohannis ar trebui să intervină în scandalul voturilor din Sectorul 1.

Marcel Ciolacu: „Ne trebuie 52.000 – 53.000”

În plus, Marcel Ciolacu a lansat un apel destinat către bucureștenilor, mai ales către cei care locuiesc în Sectorul 1, adică cel condus de Clotilde Armand, „mai ales după ce au văzut aceste imagini și când văd, când ies din casă șobolani și gunoaie. Fără semnăturile lor nu se pot repeta aceste alegeri”, a mai spus primul social democrat al țării.

Cu toate astea, până la o soluție oficială, PSD are intenția de a aștepta decizia instanței. „Normal că așteptam o decizie a instanței. Doamna Armand a coordonat un grup infracțional care a dus la fraudarea alegerilor. De ce stau procurorii și nu finalizează ancheta?”, se mai întreaba Ciolacu.

În încheiere, liderul PSD și-a manifestat dezamăgirea în ceea ce privește așa-zisa „lipsă de democrație a statului de drept”. „Credeam că trăim într-o democrație și statul de drept își face datoria, nu este părtinitor. Dacă este nevoie, ne vom mobiliza toată armata PSD, din toată țara, pentru acest referendum (de demitere a primarului Clotilde Armand – n.r.)”, a mai spus Marcel Ciolacu, la Antena 3.

„Preşedintele Klaus Iohannis să intervină, pentru că e un pericol la adresa democraţiei din România”, a subliniat șeful PSD, în aceeași emisiune.

La rândul ei, Armand a transmis: „Văd că s-a grăbit și președintele PSD cu concluziile. Îi dau un sfat prietenesc: Dle. Ciolacu, schimbați-vă ochelarii”.

Citește și: Produse tradiționale…românești: pălincă de banane din Carpații Meridionali și pălincă de portocale de la Codlea

Articolul precedentProduse tradiționale…românești: pălincă de banane din Carpații Meridionali și pălincă de portocale de la Codlea
Articolul următorGrecia: un avion s-a prăbușit în timp ce se afla în plină misiune de stingere a incendiilor
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.